O-STA

Ste pripravljeni na poletje?

Z gibanjem in ustrezno prehrano v boj za lepo telo

Imate občutek, da poletje trka na vrata, vi pa še niste začeli izpolnjevati svoje novoletne obljube, ki sta jo v Termah Portorož izpolnili Ula Furlan in Miša Molk? Še je čas. Vzemite svojo usodo v svoje roke in si do poletja pričarajte podobo, kakršna vas bo osrečila. Kombinacija telesne vadbe in ustrezne prehrane je prava odločitev na poti do napetih in čvrstih mišic. In če se odpravite še na morje, kjer vam strokovnjaki svetujejo algo oblogo telesa, estetsko limfno drenažo obraza in medicinsko odstranjevanje celulita, je poletje lahko tu že jutri.

Ne samo, da se boste boljše počutile na morju, po obisku v Centru za estetsko medicino in anti-aging bodo poskrbeli za boljši videz. Vedno se sprašujemo, zakaj nismo že prej poskrbeli zase. Pozabljamo, kako pomembna je preventiva. Tokrat še imate čas. Nežni, polkrožni gibi, podobni črpanju, z raztezanjem kože stimulirajo limfni pretok. To bo vplivalo tako na vaš živčni kot imunski sistem in zmanjšalo bolečine. Strokovnjaki Term Portorož vam bodo pomagali, če imate težave z zatekanjem obraza zaradi slabe prekrvavitve, zatekanja po operacijah in poškodbah.

Ste že poskusile več načinov, kako odpraviti celulit, in ni bilo nič uspešno? V Portorožu imajo rešitev. Schock Wave je uspešna terapija za medicinsko odstranjevanje celulita z udarnimi zvočnimi valovi, ki prodirajo skozi tkivo. Koži povečajo elastičnost, izboljšajo strukturo kože in izgled ter pospešujejo izgradnjo kolagena v koži. Ta kombinacija bo pospešila razgradnjo maščobnih celic, izboljšala tudi prekrvljenost podkožja in pospešila limfno cirkulacijo.

Če pa vas mikajo bolj naravni načini priprave na poletje, se boste potopili v svet morja v Thalasso centru, kjer imajo strokovnjaki LifeClass Portorož za vas pripravljene naravne elemente iz morja. Si predstavljate oblogo celega telesa iz morskih alg? Ste vedeli, da alge vsebujejo veliko mineralnih snovi in so zato nepogrešljive pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega na določenih predelih in odstranjevanju celulita? Idealna storitev za čiščenje kože pred poletjem, ko bomo pokazali kakšen košček kože več. In ne samo, da bo koža bolj žametna, napeta in prožna. Alge namreč vzpodbujajo delovanje celega telesa in povečujejo njegovo odpornost. Pripravite se torej na poletje in skočite na morje, še preden se temperature dvignejo do neba.