O-STA

Prvi poletni vikend bo v znamenju energičnih ritmov

Med poletjem, tako kot čez leto, največ časa preživi na odrih. Tam se počuti najboljše. "Sicer pa sem med poletjem veliko v Dalmaciji in tudi sicer rada potujem," se kratkega popotovanja na slovensko Obalo veseli vedno nasmejana in energična pevka Alya. Prvo poletno soboto bo namreč nadaljevala sobotna glasbena doživetja v kavarni Hotelov LifeClass Portorož.

V Café Central boste nastopili na prvo poletno soboto, 23. 6. ob 20.30 uri. Se veselite skoka v morje ali imate raje bazene?

Alya: "Definitivno morje, ker je naravno, ker je neskončno, poleg tega obožujem slano vodo."

Kaj najraje počnete, ko si privoščite počitek?

Alya: "Najraje skočim v morje. Obožujem plavanje, vse morske športe."

Si znate priznati, da potrebujete počitek in si ga potem tudi vzamete?

Alya: "Po pravici povedano si ga včasih res nisem znala vzeti, vendar sem se z leti to naučila. Zdaj vem, da ko čutim pretiran stres ali utrujenost, malo izprežem."

Medtem ko smo zaposleni s tisoč in enim opravkom, pozabljamo na eno stvar: da smo junak. Vsi smo junaki. Vsak na svoj način. Se imate za junakinjo?

Alya: "Haha, težko zase rečem, za kaj se imam, sicer pa če sem glede življenjskega stila, razmišljanja in s svojo glasbo komu navdih in vzor, sem polaskana. Zavedam se, da so moja dejanja javna, zato vedno poskušam s svojim delom povedati kaj pametnega."

Dejstvo je, da je brez aktivnega življenja in kakovostnega preživljanja prostega časa junak težko premaga napore, s katerimi se vsakodnevno sooča. Zato se na sončni Obali prepustite glasbenim doživetjem in se sprostite. Vzemite si čas zase, za počitek, in se razvajajte s kulinaričnimi presežki najmodernejše kavarne na Obali. Poletna novost - veganski sladoledi in sladoledi brez sladkorja! Kje se torej dobimo v soboto? V Portorožu v Café Centralu.