O-STA

Začetek poletja v belem

Skrivna večerja na Belem pomolu

Nežna sapica morskega vetriča in pomirjujoč pogled na mirno morje. Beli pomol nad morsko gladino, na katerem se zbirajo tisti, ki so bili le tri ure pred začetkom večerje obveščeni, kje jih čaka kulinarično presenečenje. Skrivna večerja in 35 gostov je pričakal jedilnik, ki ga je samo za tisti večer pripravil chef Marko Gorela, glavni kuhar LifeClassovih restavracij Istrian bistro & Tapas bar in Salina. Jedilnik je bil morsko obarvan, na estetsko dovršenih krožnikih pa je profesionalno gostinsko osebje postreglo škampe z rdečo peso, malinami in kozjim jogurtom, rižoto z ostrigami in morskimi algami, grdobino s krompirjem, tartufi in rumenjakom, na koncu pa so gostje svoje brbončice posladkali z mascarponejem z mandlji in vinogradniško breskvijo.

V družbi znanih obrazov

V prijetnem sobotnem večeru so se ob sončnem zahodu na plaži Meduza Exclusive družili tudi prestižni gostje, ki poznajo najlepše lokacije slovenske Obale. Zato so za druženje izbrali Beli pomol. Jan Plestenjak, sicer ambasador Istrian marketa, je užival v družbi prelestne Tanje Ribič, ki je na družbenem omrežju Instagram objavila njuno fotografijo. In ne, ni bila sama, na večerjo je prišla v spremstvu svojega soproga Branka Đurića - Đura. Tudi Primorka Lorella Flego je skupaj z ostalimi gosti postala del zgodovinskega praznovanja in se tako pridružila več kot milijon ljudem z vsega sveta, ki so nazdravili življenju, ljubezni, prijateljstvu ter velikim in malim trenutkom, ki nas osrečujejo. V piramidi šampanjca na koncu Belega pomola je stalo 150 kozarcev, v celem večeru pa so stočili 60 steklenic različnih etiket Moët & Chandona.

Tančica skrivnosti do zadnjega

Skrivna večerja je pop up dogodek, kjer gostje do zadnjega ne vedo, kje in kaj bodo jedli. Prijavijo se preko spletne strani in tri ure pred začetkom prejmejo elektronsko sporočilo z obvestilom o lokaciji. Skrivna večerja je prvo junijsko soboto na Belem pomolu potekala v okviru svetovnega dogodka Moët & Chandon Grand Day. Ob koncu čarobnega belega večera so se gostje pridružili svetovnemu praznovanju Moët & Chandon Grand Day in v 24-urni zdravici, skupaj z 80-imi državami sveta, počastili čarobni duh šampanjca Moët & Chandon.