O-STA

Nasveti za samozavesten in brezskrben korak v poletje

Prvi in edini laser v Sloveniji za odstranjevanje dlačic poleti in brez bolečin

Poletje je tu in z njim visoke temperature. Vam je zmanjkalo časa, da bi si pravočasno uredile noge za samozavestno nošenje poletnih oblačil, kratkih hlač in kril? Si vsako leto rečete - pred poletjem moram na lasersko odstranjevanje dlačic, da bo potem mir? Lasersko odstranjevanje dlačic ni več nedostopno, in ker vsakodnevno britje draži kožo, so v Termah Portorož pripravili neboleč način za dolgotrajno odstranjevanje dlačic.

Primerno tudi za svetle in tanke dlake

Kratek, neboleč, učinkovit in enostaven način laserskega odstranjevanja dlačic za vse tipe kože, za vse predele telesa in za vse vrste dlak. Končno nekaj, kar je primerno za svetlolaske s tankimi in svetlimi dlačicami ali za tiste z bolj zagorelo poltjo.

Kaj si še lahko želite lepšega od izleta na morje, med katerim si vzamete urico za tretma, po katerem bo vaša koža gladka in vi pripravljeni na svečano večerjo v najprestižnejši restavraciji Salina? Ko boste zaspali v objemu mehke posteljnine in se zbudili v eni od sob Grand Hotela Portorož s čudovitim pogledom na Piranski zaliv, bo dan enostavno popoln. Vse, kar morate storiti, je, da se dva dni pred in tri dni po tretmaju ne izpostavljate soncu, da v Termah Portorož rezervirate svoj termin in da poletje končno preživite brezskrbno in zasijete v vsej svoji lepoti.