O-STA

Vabilo na Industry Day: Predstavitev projekta oklepnega vozila Boxer

Projekt izdelave novih pehotnih vozil Boxer bo vključeval tudi slovenske dobavitelje z različnih področij industrije, predvsem varilstva, obdelave materialov, elektroindustrije in vzdrževanja.

Podjetje ARTEC, predstavnik materinskega podjetja Rheinmetall MAN Military Vehicles in Krauss-Maffei Wegmann, bo vsem zainteresiranim javnostim, tako gospodarski, politični, kot vojaški, jutri, 12. julija 2018 od 9. do 10.30. ure v Austria Trend Hotelu v Ljubljani predstavilo tehnične in proizvodne specifike vozila Boxer. Program dogodka bo obsegal predstavitev podjetja ARTEC in njegovih deležnikov, predvsem pa predstavitev samega vozila Boxer z industrijskega vidika. ARTEC vabi tudi predstavnike novinarske javnosti, da se udeležijo uradne predstavitve novega pehotnega vozila Boxer.

Nemški izdelovalec oklepnih vozil bo v projekt izdelave predvidoma vključil tudi slovenske dobavitelje z različnih področij industrije. Tako bodo uradni predstavitvi vozila sledila B2B in srečanja z 18 slovenskimi podjetji s področij varilstva, obdelave materialov, elektroindustrije in vzdrževanja, kjer bodo potekali razgovori o novih poslovnih priložnostih za slovenska proizvodna podjetja. Sodelovanje nemškega proizvajalca z lokalnimi slovenskimi podjetji pa pomeni tudi nov prispevek h krepitvi gospodarskega sodelovanja med Nemčijo in Slovenijo.