O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS119j

Idealen prvi strežnik NAS za doma.

Ljubljana, 8. oktober 2018 - Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS119j, kompakten in energetsko učinkovit strežnik NAS z eno režo za disk, ki je idealen za prvo spoznavanje s strežniki NAS Synology v domačem okolju.

"Obstaja veliko število uporabnikov, ki še niso seznanjeni s koristmi, ki jih prinaša strežnik NAS za domačo uporabo," je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "DS119j je idealna izbira za prvo srečanje z NAS-om. Za ugodno ceno prinaša obilo programskih funkcij in intuitivni uporabniški vmesnik"

Zasnovan za domače okolje, DS119j porabi le 5,01 vata v načinu mirovanja trdega diska in 10,0 vatov v polnem delovanju - prenosni računalnik na primer lahko porabi več kot 45 vatov. Poleg tega je ohišje zasnovano tako, da ublaži hrup, zaradi česar je naprava v primerjavi z nekaterimi osebnimi računalniki skoraj neslišna.

DS119j služi tudi kot domači multimedijski strežnik. Uporabniki lahko preprosto delijo fotografije s prijatelji ali pretakajo glasbene in video datoteke v mobilne naprave ali multimedijske predvajalnike.

DS119j poganja DiskStation Manager, eden od najnaprednejših in inovativnih operacijskih sistemov za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o DS119j, obiščite https://www.synology.com/products/DS119j.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si