O-STA

Za zdravje: po dozo smeha na Obalo

Brade - komedija z Gašperjem Bergantom, Boštjanom Gorencem Pižamo in Perico Jerkovićem. Foto (Jernej Kokol)
Komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem Čakalnica (Foto Urska Boljkovac)
S standupom bo navdušil Tadej Toš

Se že pripravljate na zimo? No, glede na številne radosti, ki jih prinaša, zimsko spanje odpade. Da pa bomo lahko aktivni in ostali zdravi tudi pri nizkih temperaturah, se je treba na hladnejše mesece dobro pripraviti. In ker v Hotelih LifeClass Portorož verjamejo, da je smeh res pol zdravja, so v času krompirjevih počitnic pripravili tudi dneve komedije. Da ne zmanjka prostih mest, priporočamo rezervacijo.

Agencija Sonček v portoroških hotelih prireja rojstnodnevno zabavo ob 10. rojstnem dnevu SiTi Teatra BTC, obiskovalce pa čakata dve otroški in tri predstave za odrasle. V času slednjih bo najmlajše čakalo večerno varstvo s kinom in igrami. In kaj bo na sporedu? Stand up Tadeja Toša, komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem Čakalnica in Brade - komedija z Gašperjem Bergantom, Boštjanom Gorencem Pižamo in Perico Jerkovićem. Otroci od 3. leta pa se bodo zabavali ob ogledu interaktivne igre Začarana Buča in čarovnik Uršolin ter na predstavi Lunožer.

Obiskovalci hotelov lahko svoje zdravje še okrepijo z obiskom solne sobe V Thalasso Centru Term Portorož, ki je odlična za zdravje, deluje pa tudi kot antistresna terapija.