O-STA

Bančna trgovina NLB tudi v Mercator Centru na Jesenicah

Nova Ljubljanska banka, Podružnica Kranj je z bančno trgovino prisotna tudi v novem nakupovalnem Mercator Centru na Jesenicah. To je prva bančna enota NLB v Gornjesavski dolini. Namenjena je predvsem brezgotovinskemu poslovanju in svetovanju. Stranke lahko v bančnih trgovinah samostojno opravljajo preprostejše storitve, pri opravljanju zahtevnejših bančnih poslov pa jim bodo bančni uslužbenci ponudili strokovno pomoč.

Bančne trgovine so posebne poslovalnice znotraj večjih nakupovalnih centrov. Od tradicionalnih bančnih poslovalnic se razlikujejo tako po videzu kot po drugačnem načinu ponujanja storitev. Poudarek je na svetovanju in samopostrežnem poslovanju, zato tudi zasnova prostora in opreme omogočata bolj neposredno komuniciranje med strankami in bančnimi uslužbenci. Paleto petih bančnih trgovin, ki se nahajajo v Mercator Mercator Centru na Jesenicah. Bančni svetovalci v bančnih trgovCentru Ljubljana, OBI Centru Maribor, v Super Mestu na Ptuju, v Mercatorju Goriška v Šempetru in E. Leclercu v Ljubljani, zaokrožuje nova bančna trgovina v inah bodo strankam pomagali uporabljati nekatere sodobnejše načine poslovanja, kot na primer poslovanje prek telefonske banke Teledom in elektronske banke Proklik NLB ter Klik NLB. Stranke lahko v bančni trgovini tudi sklenejo depozite in razne vrste varčevanja, pridobijo posojila, se odločijo za uporabo katere izmed kartic NLB, odprejo račun ali opravijo informativne izračune na spletnih straneh www.nlb.si. Ne morejo pa dvigovati oziroma polagati denarja, saj v poslovalnici ne opravljajo gotovinskih poslov. Denar lahko dvignejo pri bančnem avtomatu, kjer lahko tudi preverijo stanje na tekočem računu. Na voljo je tudi dnevno-nočni trezor za pravne osebe in zasebnike.

Prednost bančnih trgovin pred klasičnimi poslovalnicami je predvsem lokacija z možnostjo parkiranja in opravljanja bančnih storitev hkrati z nakupovanjem. Ugoden je tudi poslovni čas bančne trgovine, saj je daljši od poslovnega časa ostalih poslovalnic. Nova bančna trgovina Nove Ljubljanske banke v Mercator Centru na Jesenicah bo tako odprta od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 16. ure.