O-STA

Synology je predstavil RackStation RS1619xs+


Zmogljiv strežnik višine 1U je namenjen skupinskemu delu z datotekami in izvajanju zmogljive obdelave podatkov.

Ljubljana, 5. december 2018 - Synology Inc. je predstavil RackStation RS1619xs+, strežnik NAS, namenjen vgradnji v komunikacijske omare z višino 1U in 4 režami za diske. S prilagodljivo nadgradljivostjo hrambenega prostora in podporo za M.2 SSD, je idealna izbira za intenzivne naloge v rastočih podjetjih.

"Z bogatim naborom poslovnih aplikacij, je RS1619xs+ idealna izbira za manjša in srednje velika podjetja, ki želijo izboljšati učinkovitost skupinskega dela," je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Prilagodljive možnosti nadgradnje, kot so visoko zmogljivi omrežni vmesniki, M.2 SSD predpomnilnik in razširitev kapacitete hrambenega prostora, omogočajo RS1619xs+, da raste skupaj s poslovnimi potrebami uporabnikov."

Pomembne lastnosti RS1619xs+ vključujejo:

· Štirijedrni procesor in razširljiv spomin DDR4 do 64GB.

· Možnost dodajanja 10GbE omrežne razširitvene kartice prinaša odlične zmogljivosti sekvenčnega pretoka podatkov preko 1.523 MB/s.

· Vgrajeni dve reži za M.2 2280 SSD predpomnilnik, omogočata pospeševanje naključne IO zmogljivosti z NVMe/SATA SSDs.

· Razširljiva kapaciteta hrambenega prostora do 224 TB z uporabo ene razširitvene enote Synology RX1217/RX1217RP.

RS1619xs+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o RS1619xs+, obiščite https://www.synology.com/products/RS1619xs+.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si