O-STA

Odkrijte, kaj pomeni biti zdrav

Poliklinika Lumbalis
V LifeClass Termah Sveti Martin ponujajo celovit pristop k zdravju
V Polikliniki Lumbalis ponujajo celovit pristop k zdravljenju najrazličnejših tegob, ki se nanašajo na hrbtenična obolenja ter mišično-kostna vnetja in bolečine
Za popoln _healthness_ oddih poskrbijo v LifeClass Termah Sveti Martin

Biti zdrav, pomeni, da je delovanje našega telesa v harmoniji na različnih ravneh. Poleg dobrega fizičnega počutja mora biti naše telo v ravnovesju tudi na umski, duševni, čustveni, duhovni in socialni ravni. Le tako se lahko dobro počutimo v lastni koži in v popolnosti izkoristimo možnosti, ki jih ponuja življenje. Pri tem vam lahko pomaga prvi t. i. "healthness" resort v Evropi, ki se nahaja v čudovitem okolju Medžimurja - LifeClass Terme Sveti Martin.

"Healthness" oddih

Vsi, ki daste nekaj na svoje zdravje, ste verjetno že slišali za pojem "healthness". Pomeni kombinacijo aktivnega oddiha, wellness doživetij in ozaveščanja o zdravju. Njegov cilj pa je povrnitev telesnega ravnovesja ter prebujenje telesa, uma in duše. To je tudi cilj medžimurskih term, ki ponujajo celovit pristop k zdravju. Svoje goste navdušujejo s sproščujočim wellness razvajanjem, ki ga dopolnjujejo z blagodejnim učinkovanjem termomineralne vode, kulinarično ponudbo z lokalno pridelanimi sestavinami ter Polikliniko LUMBALIS, specializirano za fizioterapijo in učinkovito lajšanje bolečin v hrbtenici.

Odkrijte blagodejne učinke termomineralne vode

Celovit koncept "healthness" oddiha v medžimurskih termah dopolnjuje termomineralna voda, ki je glede na različne analize ena najboljših termomineralnih voda v Evropi. Je odlična za krepitev zdravja, povrnitev lahkotnosti telesu in vitalnost. Povprečna temperatura vode je 35 stopinj, v sebi pa skriva edinstveno blagodejno kombinacijo mineralov. Vsebuje litij, ki učinkuje proti stresu in je antidepresiv, ter natrij, ki pomaga pri zdravljenju artritisa in ima anti-aging učinek. V njej so tudi jod, ki pomaga pri težavah s ščitnico, kalij, ki ugodno vpliva na srce in razstrupljanje telesa, ter fluor, ki je primeren za bolnike z osteoporozo.

Hrbtenica vam bo hvaležna

Sedeči način življenja in pomanjkanje gibanja sta vzrok za številne bolezni, med katerimi so na prvem mestu bolečine v hrbtu in sklepih. To potrjujejo tudi strokovnjaki iz Poliklinike LUMBALIS. Gre za moderno opremljeno zdravstveno središče v sklopu medžimurskih term, v katerem ponujajo sodobne tehnologije za celovit pristop k zdravljenju najrazličnejših tegob, ki se nanašajo na hrbtenična obolenja ter mišično-kostna vnetja in bolečine. Izkušeno osebje - zdravniki, kot so fiziater, ortoped, anesteziolog in fizioterapevt, ter delavni terapevti - wellness program nadgrajujejo z zdravstvenimi obravnavami in terapijami, ki so primerne za športnike, pred- oziroma pooperativno rehabilitacijo ali le kot sprostitev po različnih naporih. Vrhunski rezultati so odraz strokovnega in individualnega pristopa, edinstvenost poliklinike pa predstavlja posebna priprava na terapije v termomineralni vodi.