O-STA

Valentinov recept - gurmansko razvajanje in smeh

Vzemita si čas zase
Pisani grižljaji iz Istrain Bistro & Tapas bara
Romantika na Obali

Za srečno ljubezen pravzaprav ni potrebno veliko. Pozitiva, čas za trenutke v dvoje in sposobnost sklepanja kompromisov so tri stvari, ki ne smejo manjkati. Za prvo in drugo poskrbimo mi, za slednje pa se bosta morala potruditi skupaj.

Prebujanje ob pogledu na morje

Ker bo dan zaljubljencev tokrat v četrtek, je to odlična priložnost, da se odpravita na morje. Naj bo tokratno prebujanje v paru začinjeno s ščepcem soli in vonjem po borovcih. Moderno opremljene sobe hotelov LifeClass Portorož bodo poskrbele za popolno udobje v dvoje, odličen mediteranski zajtrk pa za val nove energije. Ne izpustita niti plavanja v bazenih z 42.000 starim Pramorjem, orientalske masaže hrbta v dvoje in savnanja v 7 različnih vrstah savn. Čas v dvoje vaju bo ponovno zbližal. Ker si to zaslužita.

Zmagovalna formula - Odlična komedija in romantična večerja le za 86 €

Kdaj sta se nazadnje zares nasmejala skupaj? Komedija Ranka Babiča - Moška copata, dne 16.02., v Mind Hotelu Slovenija vaju bo tokrat do ušes nasmejala, slasten Valentinov menu z ostrigami, kaviarjem in čokolado izpod rok odličnih kuharjev Istrian Bistro & Tapas bara pa bo poskrbel, da bodo tudi brbončice zadovoljne. Zagotovite si vstopnice za predstavo na spletni strani Eventima, svoje mesto na večerji pa si zagotovite na naslovu: peter.skrabolje@lifeclass.net. Pohitita, mesta se polnijo!

VALENTINOV MENI (28 €)

- Karpačo lososa, avokadova krema z baziliko, olje bazilike, puhasto testo, koper, dolgozrnati poper

- Fini ragu istrskega oslička, krompirjevi njoki s timijanom, prekuhana smetana, staran kozji sir

- Ribji file s špinačo v hrustljavi kruhovi skorjici, peneča ostrigova omaka s kaviarjem, krompirjev pire z limeto

- Mus maline in čokolade, mandljev biskvit, malinov žele, malinov sorbet

Več informacij na:

https://www.lifeclass.net/si/izbrana-ponudba/top-hotelski-paketi/4457-podaljsan-valentinov-vikend