O-STA

Jure Marolt o Termah Portorož: prijetne spomine je treba podoživljati znova in znova

Dragocen komplet igrač in vseh potrebnih pripomočkov za bivanje družine v hotelih LifeClass Portorož
Family kit - za lažje družinsko dopustovanje
Hoteli LifeClass Portorož nudijo vse potrebno za prijeten družinski oddih
Jure Marolt je s svojimi tremi puncami v Termah Portorož preživel nepozaben konec tedna (foto osebni arhiv - Jure Marolt - Ljubki Nesmisel)
Triletna Višnja se je navdušila nad ponudbo Term Portorož (foto osebni arhiv - Jure Marolt - Ljubki Nesmisel)

Jure Marolt, gonila sila bloga Ljubki Nesmisel, je eden tistih blogerjev, ki o življenju s svojimi tremi puncami - ženo ter hčerkama Višnjo in Zarjo - govori odkrito in brez dlake na jeziku. Je odličen primer sodobnega očka, ki mu ni težko pomagati svoji partnerki. In to počne z veseljem. Nič čudnega torej, da njegove zapise prebira več tisoč Slovencev - mamic in očkov ter tudi tistih, ki to (še) niso.

Prijetni začetki in dragocen komplet - family kit

Ta konec tedna je družina Marolt dopustovala v hotelih LifeClass Portorož. Ob prihodu je štirimesečna Zarja le začudeno opazovala okoli sebe, medtem ko se je 3,5-letna Višnja prijateljsko pogovarjala s portirjem o njegovem "čudežnem vozilu" (vozičku za prtljago) in ves čas spraševala: "Oči, kdaj gremo na bazen?" V naslednjem trenutku se je družinica že namestila v družinski sobi Wellness hotela Apollo. Višnja si je ogledovala nove igrače, očka Jure je užival v razgledu na morje, mamico Tjašo pa je prevzel family kit - komplet igrač in vseh potrebnih pripomočkov za bivanje družine, ki jih lahko vsak gost hotelov LifeClass najame že za doplačilo 10 EUR. "Vredno vsakega denarja, da ni treba tovoriti stvari s sabo," je komentiral Jure. In so šli na malico v Café Central.

Razgiban in slasten družinski oddih

Ker je zunaj pihala blaga burja, so se do kavarne iz Wellness hotela Apollo odpravili kar po notranjih hodnikih, kar pozimi še kako pride prav. Nič lepšega, kot da greš po mehkih preprogah, v trenirki in športnih copatih iz hotelske sobe do restavracije, bazenov ali savn. Okrepčali so se s svežim naravnim sokom, toplimi mini picami in makroni izpod rok slaščičarske delavnice Café Centrala. Ravno prav, saj so energijo potrebovali za pester družinski konec tedna. Čakale so jih namreč različne aktivnosti: za Višnjo obvezno plavanje v 42.000 let starem Pramorju, dihalne vaje s specialistom ajurvede za vso družino ter solna soba, otroška barvna kopel in še razvajanje brbončic v odličnem Istrian bistro & Tapas bar.

In kaj pravi Jure Marolt?

"Ni vsak dopust pravi za družino z majhnima otrokoma. Naš v Termah Portorož pa je bil ravno to: veliko smo se smejali, dobro jedli, se spočili in uživali. Odkar smo prišli domov, me triletnica že ves čas fehta, če bomo šli še kdaj v tak hotel. Kjer imajo solno sobo in igrače in rogljičke in morje in mavrično kopel in tako čisto vse, kar potrebuje otrok za srečno življenje. Bomo, bomo, brez skrbi. V Portorož se kmalu vrnemo, ker je prijetne spomine treba podoživljati vedno znova in znova."