O-STA

Dan žena v Kobilarni Lipica - vse vajeti tokrat v ženskih rokah

Disciplina, moč, čiste in zbrane misli, močan značaj, pogum in vztrajnost so kvalitete uspešnih žensk po vsem svetu. To odlikuje tudi dame v Kobilarni Lipica, ki so pri delu s konji nadvse uspešne! Na posebni predstavi v soboto, 9. marca, bodo vse vajeti držale v svojih rokah in navdušile skupaj z izbranimi belimi lipicanskimi kobilami in najlepšimi žrebci.

Obiskovalke se bodo lahko preizkusile v vlogi šepetalke konjem

Obiskovalci jih bodo lahko občudovali pri nastopu s konji v svobodi, pri izvajanju elementov klasične dresure in najtežjih elementov dresurnega jahanja ter spoznali psihologijo dela z lipicanci. V tem edinstvenem doživetju se jim bodo na koncu v maneži pridružile obiskovalke in se same preizkusile v izjemni vlogi šepetalke konjem. Doživele bodo stik z mogočnimi belimi konji, preizkusile, kako lahko s svojo energijo povabijo lipicanca v svojo bližino in ga umirijo ali pa v njem prebudijo vso iskrivost in energijo.

Lipica obarvana z žensko energijo

Obenem bodo lahko moč belih lipicancev in izjemnost narave doživele med vožnjami s kočijo po edinstvenem lipiškem posestvu, izjemen dan pa zaokrožile ob sladkih razvajanjih v restavraciji hotela Maestoso. Ob dnevu žena se obeta nepozabna sobota v Lipici, obarvana z izjemno žensko energijo Za edinstveno doživetje bo na voljo omejena količina vstopnic. Svojo si lahko od 28. februarja zagotovite v predprodaji na Eventimu. Drage dame, lipiška ekipa in več kot 300 belih lipicancev se že veseli srečanja z vami!