O-STA

Pridih Brazilije v Portorožu

Otroci že komaj čakajo na pust. Veselje ob misli, da se za en dan prelevimo v super junake, klovne, kavboje in Indijance pa privlači tudi nas odrasle. Letos ste vse to in še več lahko tudi ob morju. Pred hoteli LifeClass Portorož bo od petka, 1. 3. do srede, 6. 3., pestro pustno dogajanje s pridihom Brazilije.

Petkov pustni ples

Pustno dogajanje v Portorožu se bo začelo že v petek, 1. 3., ob 20. uri s pustnim plesom z glasbeno skupino Teddy Lion Selection v restavraciji Hotela Riviera Portorož. Vstop na ples bo za vse maškare brezplačen - presenečenje večera pa bo Elvis Presley s svojim šovom.

Sobotni večer vročih ritmov Latinske Amerike

Tudi sobota bo pustno obarvana. Po jutranjem sladkanju z odličnimi krofi in makroni, ki jih samo v ta namen spečejo v slaščičarski delavnici Café Centrala, se ob 16. uri udeležite pustnega rajanja za otroke v Avditoriju Portorož. Zvečer bodo na svoj račun prišli odrasli. V Grand Hotelu Portorož bo ob 21. uri nastopila brazilska pevka Denise Dantas, ki prihaja iz mesta Salvador de Bahia. Čaka nas večer v družbi vročih ritmov Latinske Amerike.

Obmorska pustna zabava

Nedelja je rezervirana za pustno zabavo ob morju Skoči v poletje, ki bo v organizaciji Turističnega združenja Portorož potekala na ploščadi pred hoteli LifeClass Portorož. Letošnja tema so morski motivi in poletje, vrhunec dogajanja pa bo nastop brazilskih plesalk Ipanema Show Do Brasil v ritmu desetčlanskega Salsa Street Orchestra. Otroke bodo razveseljevali Peter Pan z Zvončico, klovni, žonglerji ter kreativne delavnice.

Pustni sežig in povorka belokriških maškar

Pustno dogajanje se bo zaključilo v sredo, 6. 3., s tradicionalnim pustnim sežigom in povorko belokriških maškar. Za vse tiste, ki bi želeli pustno dogajanje spremljati vse dni, so na voljo ugodni družinski paketi z namestitvijo v hotelih ter brezplačnim vstopom v Terme Portorož.