O-STA

Nadaljevanje tretje sezone serije "Into The Badlands"

Na čigavi strani ste - tim Sunny ali tim Pilgrim? Prihajajoče nadaljevanje tretje sezone priljubljene postapokaliptične serije Into The Badlands, ki se z osmimi deli na kanal AMC vrača v ponedeljek, 25. marca 2019, ob 22.00, bo razkrilo zmagovalce in poražence. Na dan bodo prišle dolgo zakopane skrivnosti, spletla se bodo nova zavezništva, veličastna odločilna bitka pa bo določila velikega zmagovalca. Bo dobro premagalo zlo?

Sunny in Pilgrim v zaodrju serije

Daniel Wu, ki v seriji igra glavnega junaka Sunny-ja in ki je tudi mojster borilnih veščin v resničnem življenju, je na svojem Instagram profilu pohvalil borilne spretnosti soigralca Babouja Ceesaya, ki v tretji sezoni igra skrivnostnega prišleka, nomadskega vodjo Pilgrima. Napisal je, da so vedno veseli, ko najdejo igralca, ki ima naravni talent za borilne veščine. Babou Ceesay je bil namreč zaskrbljen, ker ni imel nobenih predhodnih izkušenj z borilnimi veščinami, prav tako pa je zamudil večino treningov, kjer so se igralci pripravljali na snemanje bojev. Brez razloga, saj je, kot pravi Daniel Wu, pokazal svoj naravni talent. Daniel pa je navdušen tudi nad njegovo igro, za katero pravi, da je videti zelo lahkotna, vendar po drugi strani nabita z energijo.

Po seriji narejena tudi računalniška igrica

Oboževalci lahko svoje popotovanje skozi serijo Into the Badlands nadaljujejo z računalniško igrico Into The Badlands Blade Battle, kjer se lahko borijo kot njihovi priljubljeni liki iz serije - Sunny, The Widow, M. K., Waldo ali Quinn. Sestavijo lahko tudi svojo borilno ekipo, člane za katero pa izbirajo med devetnajstimi junaki, ki imajo vsak svoje unikatno orožje in borilno tehniko. Bitka se nato lahko začne.