O-STA

Novinarska konferenca Mlekarne Celeia

Vabljeni na novinarsko konferenco največje mlekarne v slovenski lasti Mlekarne Celeia. Dogodek bo v petek, 22. marca 2019, ob 8.30 v Kulturnem domu Žalec (Aškerčeva 9/a), pred 37. podelitvijo priznanj zvestim proizvajalcem mleka in kronanjem 12. Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenije.

Po okusnem prigrizku za dobro jutro vam bo direktor Marjan Jakob povedal več o dosežkih, med katerimi smo zelo ponosni na to, da je Celeia prvi slovenski proizvajalec s certifikatom Pridelano/proizvedeno brez GSO, v letu 2018 pa je mlekarna odkupila skoraj 100 milijonov litrov slovenskega mleka. Naši poltrdi siri nosijo oznako Izbrana kakovost Slovenija, ponašajo pa se tudi z znakom VIŠJA KAKOVOST, kar pomeni, da so proizvedeni brez konzervansov, tudi tistih, ki so sicer po zakonu dovoljeni. V pripravi je še nova vrsta sira, Celeia pa je v fazi prenove podobe sirov Zelene doline. Za piko na i je LCA borovnica brez dodanega sladkorja in sladil dobitnik znaka Inovativno živilo 2019, ki ga podeljuje Inštitut za nutricionistiko.

Vljudno prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite do srede, 20. marca 2019, na petra.crnivec@ippr.si. Če bi želeli izjavo ali pogovor z direktorjem Marjanom Jakobom, prosimo sporočite, da zagotovimo termin.

Po koncu novinarske konference nas čaka pester program v družbi pridelovalcev mleka in direktorjev kmetijskih zadrug, ki mu bo sledilo okronanje 12. Mlečne kraljice. Toplo vabljeni, da torej z nami ostanete tudi po koncu novinarske konference.

Se veselimo srečanja,

ekipa Mlekarne Celeia

Parkirišče je na voljo pred knjižnico Žalec in hotelom Rubin.