O-STA

V raziskavi IDC MarketScape je KYOCERA uvrščena med voditelje

Ljubljana, 25. marec 2019 - Raziskovalna hiša IDC je objavila rezultate raziskave IDC MarketScape, v kateri se je na področju pametnih večopravilnih naprav KYOCERA uvrstila v prestižni klub vodilnih podjetij. Raziskava se imenuje IDC MarketScape: Western Europe Smart Multifunction Peripheral 2018 Vendor Assessment, najdete jo pa v dokumentu #EMEA44808019, February 2019.

Novica je za podjetje prišla v pravem času. Kyocera širi ponudbo izdelkov z inovativnomi rešitvami in uvajanjem integracije programskih elementov in obenem ohranja osredotočenost na proizvodnjo okolju prijaznih izdelkov.

"Na uvrstitev med vodilne ponudnike pametnih večopravilnih naprav s strani IDC MarketScape smo v podjetju KYOCERA Document Solutions Europe neizmerno ponosni, saj odraža vsa prizadevanja, ki smo jih vložili v zadnjih 5 letih," je izjavil Nobuki Takada, generalni direktor oddelka Marketing Innovation Centre pri KYOCERA Document Solutions Europe.

"Uvrstitev Kyocere med vodilne ponudnike nam daje nov zagon za nadaljevanje razvoja. Na podlagi uspeha naših serij TASKalfa in ECOSYS, ki se ponašajo z visoko kakovostjo, zanesljivostjo in inovativno tehnologijo, se lahko nadejajo kakovostnih storitev tudi naši uporabniki. Tudi v času rasti in širitve na nove trge, kakovostni izdelki popularnih serij ostajajo v jedru naše ponudbe."

Pozicioniranje temeljnih izdelkov na katerih organizacija gradi svojo ponudbo, kot vodilnih na področju zahodne Evrope, daje podjetju odlično podlago za razvoj v letu 2019.

Ob tem lahko pričakujemo nadaljni razvoj obstoječe palete naprav, kot je bila na primer v letu 2018 nadgradnja serij TASKalfa in ECOSYS. Obenem pa lahko pričakujemo tudi širitev ponudbe s programskimi izdelki, kot je na primer rešitev za zajem dokumentov Kyocera Capture Manager.

Uspeh pomeni tudi priznanje Kyocerini edinstveni filozofiji podjetja, katere pobudnik je ustanovitelj podjetja dr. Kazuo Inamori, ki verjame, da mora biti "nadpovprečen nivo prizadevanj vsakodnevna praksa" in, da je "vsak velik dosežek rezultat vloženih naporov".

##

O IDC MarketScape

Model analize IDC MarketScape je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na določenem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico enotno grafično predstavitev položaja vsakega prodajalca na določenem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem lahko ponudbo izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje tržne uspehe prodajalcev IKT tehnologij, med seboj smiselno primerjamo. Okvir tehnološkim kupcem prav tako zagotavlja 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti sedanjih in bodočih prodajalcev.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si