O-STA

Čaka nas epski in zelo čustven zaključek serije Into The Badlands

Kmalu se bomo poslovili od kultne serije borilnih veščin Into The Badlands, ki je marsikomu popestrila številne večere in ga morda celo navdušila nad borilnimi veščinami. V tretji sezoni se bo v 16 epizodah zvrstilo kar 40 nepozabnih bojev, ki so jih snemali devet mesecev in so zahtevali 120 snemalnih dni. Za koreografije bojev je poskrbel tudi priznan koreograf borilnih veščin, Master Dee Dee, ki je med drugim sodeloval tudi s Keanom Reevesom za film Matrica in Umo Thurman za film Kill Bill. Občudovanja vredne boje pa so poleg igralcev serije izvedli tudi vrhunski kaskaderji, saj je bilo praktično nemogoče, da bi vsako bitko posneli igralci sami.

Vse bolj krvavo bo

Ustvarjalci napovedujejo, da bo v zadnjih delih sezone serija postala še bolj krvava, boji pa še bolj brutalni. Pilgrimove zle namere postajajo namreč vse bolj očitne, zato morajo ostali prebivalci Badland-a stopiti skupaj, saj je to edini način, da preživijo. Sovražniki morajo tako kar naenkrat postati zavezniki, če želijo premagati zlo.

Zadnja epizoda serije bo na kanalu AMC predvajana 13. maja ob 22:00. Izvršni producent serije Al Gough je povedal, da zaključek serije ne bo puščal nobenih odprtih vprašanj, lahko pa pričakujemo epski in izredno čustven konec.