O-STA

InnoRenew CoE vas vabi na spremljevalni dogodek ob odprtju razstave Čar lesa

Čar sodelovanja: mednarodno povezovanje za inovativno gozdno-lesno verigo

13. 5. 2019 ob 13.00

Kosovelova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na Čar sodelovanja: mednarodno povezovanje za inovativno gozdno-lesno verigo, spremljevalni dogodek razstave Čar lesa, ki bo potekal na dan odprtja razstave, 13. maja 2019, ob 13. uri v Kosoveli dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Na dogodku, ki ga organizira raziskovalni inštitut InnoRenew CoE, boste lahko prisluhnili uspešnim zgodbam letošnjih projektov, financiranih v okviru programa ForestValue, predstavljeni pa bodo tudi nekateri končani projekti, ki so se po izteku financiranja uspešno nadaljevali v novih oblikah in partnerstvih. Slovenija v tem programu sodeluje že od leta 2010. Od takrat pa do danes sta Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (skupaj z Evropsko komisijo) sofinancirala slovenske partnerje pri 21 projektih v skupni vrednosti dobrih 4,5 milijona evrov.

Poleg direktorice InnoRenew CoE dr. Andreje Kutnar bodo na prireditvi nastopili tudi direktor Direktorata za znanost na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport dr. Tomaž Boh, svetovalec v Lesarskem grozdu Bernard Likar ter koordinatorja projektov ForestValue in moderatorja okrogle mize Mika Kallio iz Finske in Martin Greimel iz Avstrije.

Več o dogodku Čar sodelovanja: mednarodno povezovanje za inovativno gozdno-lesno verigo si lahko preberete na spletni strani InnoRenew CoE.

Veselimo se vašega obiska!

Zaradi mednarodne udeležbe bo dogodek potekal v angleškem jeziku.