O-STA

Pekarna Grosuplje najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za kruh in pekovske izdelke

Ljubljana, 20. maj 2019 - Pretekli četrtek je v Klubu Cankarjevega doma potekala podelitev nagrad Trusted Brand 2019, kjer je nagrado za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko za kruh in pekovske izdelke prejela Pekarna Grosuplje.

Priznanje je za Pekarno Grosuplje potrditev dobrega dela in zaupanja potrošnikov. "Grajenje blagovne znamke in grajenje zaupanja vanjo je dolgotrajen proces, ki zahteva pravilno definiranje DNK-a blagovne znamke, postavitev prave strategije in usmerjeno komunikacijo na vseh kanalih. Menim, da je izjemen uspeh, da slovenski potrošniki v kategoriji kruha najbolj zaupajo znamki Pekarna Grosuplje. Še naprej bomo sledili tej poti in se trudili, da na prodajne police pošiljamo zaupanja vredne izdelke," je povedala Maja Maroša, Vodja marketinga v Don Don-u.

Pekarna Grosuplje sledi svetovnim pekovskim trendom in inovacijam ter se osredotoča na razvoj novih izdelkov in storitev. S tem si prizadevajo biti vedno boljši, nagrada pa je vzpodbuda za naprej in dokaz, da strankam ponujajo izdelke najvišje kakovosti, najboljšega okusa in ličnega izgleda.