O-STA

Skupaj za boljše počutje: brezplačno predavanje o zdravi prehrani

Ste vedeli, da je največji vir antioksidantov, ki vplivajo na mladosten videz, zdrava prehrana? Urejeno in uravnoteženo prehranjevanje je pomembno tudi za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Z namenom, da bi čim več prebivalcev Obale in gostov iz drugih krajev dobilo informacije, kako lahko s pravilno prehrano zaščitijo svoje celice in katera živila vsebujejo največ zdravilnih antioksidantov, so se v hotelih LifeClass Portorož pridružili gibanju Svetovni dan velnesa oziroma Global Wellness Day.

Brezplačno predavanje o zdravi prehrani

V soboto, 8. junija, zato v hotelih LifeClass Portorož pripravljajo brezplačno predavanje o zdravi prehrani, ki ga bo vodila Irena Živković, dipl. dietetičarka. Enourno druženje z začetkom ob 10.30 bo potekalo v Dvorani Galea v Grand Hotelu Portorož. Prijave sprejemajo na Nastja.TkachenkoCeklic@lifeclass.net.

En dan ti lahko spremeni življenje

Svetovni dan velnesa s sloganom "En dan ti lahko spremeni življenje" je dan, ki ga vsako leto, drugo soboto v juniju, obeleži skoraj 130 držav. Pobudnica tega projekta je Belgin Aksoy Berkin iz Turčije, ki je leta 2012 začela ozaveščati ljudi o pomenu dobrega počutja in aktivnega načina življenja. Gibanju se pridružijo različni izvajalci, ki želijo obiskovalcem ponuditi brezplačne aktivnosti, s katerimi lahko preventivno poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. V Sloveniji se temu gibanju letos pridružujemo že tretje leto.