O-STA

Synology je predstavil omrežni video snemalnik DVA3219 za analitiko video posnetkov na osnovi umetne inteligence

Ljubljana, 29. avgust 2019 - Synology je nadgradil svojo ponudbo naprav namenjeno upravljanju nadzornih kamer. Novi omrežni video snemalnik DVA3219 je lokalna rešitev za nadzor, ki zagotavlja natančno odkrivanje dogodkov s pomočjo video nadzora in tehnologije poglobljenega učenja. Poleg tega pa omogoča minimalni vpliv okolja. DVA3219 je opremljen z grafičnim procesorjem NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti, ki omogoča hkratno analizo štirih video posnetkov v realnem času in spremljanje do 32 video posnetkov hkrati.

"Poleg tega, da zagotavljamo zasebnost naših strank, smo z novim modelom vpeljali še vgrajeno možnost poglobljenega učenja v analizi video posnetkov, " je izjavil Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology Inc. in dodal: "DVA3219 z optimizacijo na osnovi algoritmov poglobljenega učenja izkorišča celoten potencial video analitike v rešitvi Surveillance Station."

Brez dodatnih stroškov licenciranja je uporabnikom na voljo celoten sklop funkcij video analitike - štetje ljudi, odkrivanje vdorov, prepoznavanje območij brez mirovanja (npr. gibanje vej dreves v vetru) in zaznavanje gibanja v izbranih delih posnetka (Deep Motion Detection), hkrati pa prinaša pravico do posodobitev v celotnem življenjskem obdobju rešitve Surveillance Station.

Pomembne lastnosti DVA3219 vključujejo tudi:

Štirijedrni 2,1 GHz procesor in 4GB DDR4 spomina, ki je razširljiv na 32GB.

Štirje vgrajeni 1GbE (RJ-45) mrežni vhodi z možnostjo nadomestnega delovanja in podporo za funkcijo Link Aggregation.

Razširjiv do 14 diskov z uporabo razširitvene enote Synology DX517.

Združljiv z več kot 7.100 modeli kamer več kot 100 priznanih proizvajalcev.

Vključeno je 8 licenc za kamere, module I/O, nadzornike dostopa ali blagajne.

Za več informacij o DVA3219, obiščite https://www.synology.com/products/DVA3219

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si