O-STA

Konec tedna ob morju v znamenju športa

Koferenca Sporto bo že enajsto leto potekala v hotelih LifeClass Portorož (Foto Andrej Kandare - SPORTO-SPORTIDA)
V Mind Hotel Slovenija se bodo zbrali vrhunski predavatelji iz sveta športa (foto LifeClass Hotels & Spa)

Na portoroški obali bodo prihajajoči dnevi posvečeni športu. V sodobnem ambientu Mind Hotela Slovenija se namreč že danes začenja tradicionalna konferenca o marketingu in sponzorstvu v športu, ki se bo nadaljevala jutri. V soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra, pa se bodo v Portorožu zbrali tudi strokovnjaki s področja fitnesa, skupinskih vadb, pilatesa, zdrave prehrane, joge in marketinga ter drugi športni navdušenci na 18. mednarodnem kongresu Fitnes zveze Slovenije.

Mreženje in praznovanje v poslovnem okolju

Tradicionalno konferenco Sporto vsako leto obiščejo številni vrhunski predavatelji iz sveta športa in priznani športniki. Letos bo že enajsto leto potekala v sproščenem poslovnem okolju hotelov LifeClass Portorož. Izkušnje bodo izmenjevali priznani strokovnjaki s področja trženja v športni industriji, med njimi tudi Giancarlo Bernini, direktor marketinga WWE International, Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA Events in Connor Terry, vodja korporativnih partnerstev pri Dallas Mavericks.

Ob slovenski obali pa bo letos prvič potekal tudi mednarodni kongres Fitnes zveze Slovenije. V barvitem vzdušju hotelov LifeClass Portorož bodo združili prijetno s koristnim in praznovali 20 let delovanja Fitnes zveze Slovenije. Svež morski zrak, zdravilna voda v Termah Portorož in bogata kulinarična doživetja resorta LifeClass Hotels & Spa so namreč kot nalašč za poslovno mreženje in popolno sprostitev v istrskem vzdušju.