O-STA

Slovensko razvojno podjetje Better se širi v Združeno kraljestvo in na Irsko

Ljubljana, 13. januar, 2020 - Slovensko razvojno podjetje Better se širi v Združeno kraljestvo in na Irsko. V Londonu bo podjetja odprlo podružnico, glavni namen širitve pa je boljša podpora obstoječim partnerjem in strankam ter pridobivanje novih poslov v Združenem kraljestvu in na Irskem. Londonsko podružnico bo vodil Matt Cox.

Tomaž Gornik, direktor Better, je ob tem povedal: "Trdno verjamemo, da kakovostni zdravstveni podatki lahko izboljšajo zdravniške odločitve, rešujejo življenja in da jih moramo hraniti skozi celo življenje. Združeno kraljestvo je eden izmed naših najpomembnejših trgov in z odprtjem podružnice bomo lahko tam bolje udejanjali naše poslanstvo. Matt Cox ima več kot 15-letne izkušnje na področju digitalnih rešitev v zdravstvu. V našo ekipo prinaša izjemno energijo in poglobljeno znanje o zdravstvu, zato nas veseli, da bo vodil naše poslovanje v Združenem kraljestvu in na Irskem."

Matt Cox, direktor podružnice Better v Združenem kraljestvu in na Irskem je dodal: "Navdušen sem, da bom vodil poslovanje Better v Združenem kraljestvu in na Irskem ter tamkajšnjim bolnišnicam pomagal na poti digitalne transformacije. Z uporabo naprednih/odprtih podatkovnih platform in povezljivimi aplikacijami lahko ponudimo rešitve, ki bodo zdravstvenemu osebju omogočile boljše odločitve pri obravnavanju pacientov."

O Better

Podjetje Better že tri desetletja razvija prebojne digitalne rešitve na področju zdravstva. Z namenom izboljšanja zdravstvene oskrbe pacientov razvijajo podatkovne platforme in aplikacije za shranjevanje, prenos in uporabo zdravstvenih podatkov. S tem medicinskemu osebju omogočajo sprejemati boljše odločitve pri zdravljenju pacientov. Na njihovi podatkovni platformi Better Platform je varno shranjenih več kot 22 milijonov elektronskih kartotek pacientov v 15 državah po vsem svetu, med drugim v Združenem kraljestvu, Rusiji, Nemčiji, na Nizozemskem, Norveškem, Finskem in v Sloveniji.

Za več gradiva in informacij smo vam na voljo:

Urša Manček, direktorica marketinga
E: ursa.mancek@better.care
T: +386 41 720 466
W: https://www.better.care