O-STA

Čas za naju - ob morju

Zakaj ne bi boljše polovice povabili na sproščujoč oddih presenečenja ob morju (foto LifeClass Hotels & Spa)
Vzemita si čas za ljubezen. Privoščita si sprostitev, ki si jo zaslužita. (foto iStock)
Prebudite se v 5-zvezdičnem Mind Hotelu Slovenija s pogledom na neskončno modrino neba in morja (foto LifeClass Hotels & Spa)

Ljubezen naj ne bo omejena na datum na koledarju. Zaljubljati se moramo vsak dan znova. V življenje, partnerja in v naše bližnje.

Pravijo, da poznamo več vrst ljubezni. Prva je brezpogojna ljubezen med starši in otroki, ki nastopi ob rojstvu in traja vse življenje, ne glede na naše pozitivne ali negativne človeške lastnosti. Druga je zaljubljenost v ljubljeno osebo, ki jo čutimo pred začetkom zveze, če je seveda ta uslišana. Kasneje pa se iz nje razvije strastna ljubezen, ki lahko traja vse življenje ali pa se čez čas razblini. Obstaja seveda tudi platonska ljubezen med prijatelji, pri kateri strast ni prisotna.

Ne glede na obliko ljubezni si je zanjo treba vzeti čas. Povezanost in toplina, ki ju čutimo ob ljubljeni osebi, nikakor ne smeta postati samoumevni. Potruditi se moramo, da ju ohranjamo in krepimo. Kako? S posebnimi trenutki v dvoje, večkrat na leto in nikakor ne samo za valentinovo.

Zakaj ne bi boljše polovice povabili na sproščujoč oddih presenečenja s pogledom na Piranski zaliv? Prebujanje v 5-zvezdičnem Mind Hotelu Slovenija ob pogledu na neskončno modrino neba in morja, ki mu sledijo okusen mediteranski zajtrk, sprehod na svežem morskem zraku ter razvajanje s savna ritualom iz bele čokolade, je recept za dolgo ljubezen. Če temu dodata še ples v dvoje na sobotnem brezplačnem koncertu v Café Centralu, se bosta gotovo ponovno počutila sveže zaljubljena.

Vzemita si čas za ljubezen. Privoščita si sprostitev, ki si jo zaslužita. Nagrada za lepe in malo manj lepe izzive življenja v dvoje. Naj bodo trenutki, ki jih posvetita drug drugemu, premišljeni. Kajti tudi vidva obstajata z namenom.

Paket valentinovo v dvoje je na voljo že od 60 evrov osebo na dan. Več na:

https://www.lifeclass.net/si/posebne-ponudbe/4455-valentinovo-v-dvoje

Ponudba velja med vikendom od 24. 1. do 14. 2. 2020, za omejeno število sob oz. do polne zasedenosti kapacitet.

Informacije in rezervacije: www.lifeclass.net, 05 692 90 01, booking@lifeclass.net