O-STA

Kyocera je predstavila novi A3 črnobeli tiskalnik ECOSYS P4060dn

Ljubljana, 6. 2. 2020 - Korporacija Kyocera Document Solutions Europe, ena od največjih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavila novi A3 črnobeli tiskalnik ECOSYS P4060dn. Naprava nadaljuje bogato tradicijo okoljsko prijaznih naprav, ki določa pristop organizacije k upravljanju dokumentov.

Tiskalnik ECOSYS P4060dn je najnovejši predstavnik serije ECOSYS, ki je bila prvič predstavljena že leta 1992. Zasnovan je za opravila, ki so pogosta v srednjih in velikih podjetjih in se z njimi spopada na trajnosten in učinkovit način. Ponaša se z impresivno visoko kakovostjo slike in majhno porabo energije. P4060dn v portfelju podjetja predstavlja dragocen dodatek, ki s ponosom nadaljuje okoljsko ozaveščeno filozofijo, ki jo je zasnoval ustanovitelj podjetja Kyocera dr. Kazuo Inamori.

Nova naprava se ponaša s hitrostjo tiskanja do 60 A4 strani na minuto in hitrim prvim izpisom 3,8 sekunde. V kombinaciji s komponentami z dolgo življenjsko dobo, ki zagotavljajo izjemno učinkovitost in zanesljivost, je ECOSYS P4060dn odlična izbira za povečanje produktivnosti v panogah, kot sta zdravstveno varstvo in proizvodnja, kjer je tiskanje še vedno intenzivno.

Črnobeli A3 tiskalnik se ponaša s številnimi izboljšavami, ki omogočajo izjemno preprosto uporabo. Na primer uporabniku prijazen 9-palčni barvni zaslon na dotik, podajalnik papirja s samozapiralnim mehanizmom in hiter čas ogrevanja 17 sekund. Omenjene novosti zagotavljajo večjo uporabnost, ki bo izboljšala produktivnost uporabnikov.

Tako kot vse naprave iz serije ECOSYS je tudi ta izdelek razvit z močnim poudarkom na zmanjšanju vplivov na okolje. Ponaša se z zmanjšanimi vrednostmi TEC in z oceno Gold v EPEAT klasifikaciji. Novi tiskalnik je deloma izdelan tudi iz recikliranih materialov, ki jih uporabljajo za izdelavo zunanjega ohišja in kaset tonerjev.

"Po zaslugi visokih hitrosti tiskanja in izboljšanih zmogljivosti, verjamemo, da bo ta izdelek izpolnil zahteve naših kupcev in jim olajšal življenje," je izjavil Sylvester de Koning, produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe."Izboljšali smo uporabnost in povezljivost naprave. Zaradi uporabe recikliranih materialov pri izdelavi delov naprave smo zagotovili, da bo ECOSYS P4060dn pomagal zmanjšati ogljični odtis podjetja, hkrati pa ohranil izjemno kakovost, ki se od Kyocerinih izdelkov tudi pričakuje."

Izdelek odraža nenehno zavezo Kyocere, da si še naprej prizadeva za večjo učinkovitost na delovnem mestu. Kombinacija trajnosti in prizadevanja za produktivnost je v središču ambicij podjetja, kar dokazuje tudi ECOSYS P4060dn.

Za več podatkov o ECOSYS P4060dn, obiščite: http://bit.ly/2Sp2Aki.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.