O-STA

Vstopite v svet domišljije na kanalu Minimax

Dinozavri so iz pradavnine pripotovali v moderni New York
George v afriški džungli splete nepričakovana prijateljstva
Mišja družina Emigre se poda na Divji zahod
Pridružite se prav posebni gusarski pustolovščini v družbi Zelenjavčkov

Otroci so vedoželjni, radovedni in nenehno raziskujejo. Ravno zato jih tako navdušujejo risanke, saj z njimi vstopijo v čudoviti svet domišljije, v katerem je prav vse mogoče. Otroci lahko postanejo vse, kar si želijo. Prelevijo se v raziskovalce, pustolovce, čarovnike, gusarje, pogumne junake in še bi lahko naštevali. Vse majhne radovedneže tudi v februarju na kanalu Minimax čakajo nove dogodivščine, na katere jih bodo popeljali Waldo, radovedni George, Zelenjavčki, mišek Fievel in prijazni dinozavri, ki potujejo skozi čas.

Poiščite Walda in z Georgom odkrijte džunglo

Otroci se bodo lahko v soboto, 15. februarja, ob 18. uri pridružili mladima pustolovcema Waldu in Wendi, ki imata prav posebno moč - izjemno sposobnost reševanja problemov. S pomočjo mednarodne družbe čarovnikov morata prekrižati načrte rivalskemu postopaču po imenu Odlulu, ki želi s svojo čarobno močjo povzročiti težave. V risanki Radovedni George: nazaj v džunglo pa bodo otroci skupaj z Georgom v ponedeljek, 17. februarja, ob 8. uri odpotovali na junaško pustolovščino. Radovedni George se odpravi v vesolje, vendar strmoglavi v afriški džungli, kjer ga čakajo nepozabna dogodivščina in nova živalska prijateljstva.

Gusarji, dinozavri in mišek Fievel

Ljubitelji Zelenjavčkov se bodo ob gledanju risanke Zelenjavčki: Nesposobni gusarji, podali na lov za gusarskim piratom Robertom Groznim, ki je napadel eno od ladij kraljestva Monterria in ugrabil princa Aleksandra. V ponedeljek, 17. februarja, ob 14.30 se bodo lahko pridružili princesi Eloise in njenemu služabniku Willoryju, ki bosta s posebno napravo poiskala junake, ki bi lahko rešili mladega princa. V risanki Smo že nazaj! bodo otroci spoznali prijazne dinozavre, ki so iz pradavnine pripotovali v sedanjost. Njihova naloga je, da uresničijo želje otrok v New Yorku. V sedanjosti pa jih čaka zlobni profesor Screw Eyes, ki ima z dinozavri drugačne načrte. Dinozavri jih na kanalu Minimax pričakujejo v nedeljo, 16. februarja, ob 14.30. Risanka Ameriška zgodba: Fievel gre na zahod, ki bo na sporedu v soboto, 15. februarja, ob 14.30 pa bo otroke popeljala na Divji zahod v svet kavbojev. Miška Fievla in njegovo družino na poti čaka kar nekaj presenečenj, past pa jim je nastavila tudi sladkobesedna mačka. Na kanalu Minimax tako v februarju za vse majhne radovedneže nedvomno ne bo manjkalo zanimivih dogodivščin.