O-STA

Novi prostori poslovalnice NLB na Poljanski

Nova Ljubljanska banka je danes, 29. avgusta 2001, svečano odprla nove prostore poslovalnice na Poljanski cesti 31. Nove prostore poslovalnice Poljanska je otvoril Tomaž Košir, izvršni direktor za poslovno mrežo Nove Ljubljanske banke.

Poslovalnica Poljanska je bila od leta 1979 locirana na Poljanski cesti 19, ker pa zaradi povečanega obsega poslovanja ti prostori niso več zadoščali, so poiskali ustreznejše v soseščini, na Poljanski cesti 31.

"V novih prostorih poslovalnice na Poljanski bomo individualnim strankam in pravnim osebam omogočili opravljanje bančnih storitev na varen, sodoben in hkrati prijazen način," je poudarila Ljuba Stalowsky, direktorica Podružnice Mestna hranilnica ljubljanska. Novi prostori bodo omogočili oseben pristop do strank, saj je del poslovalnice, namenjen svetovanju, ločen od preostalega dela poslovalnice. Prostor za samopostrežni del poslovanja je prav tako prostorsko ločen in omogoča diskretnost pri poslovanju. V njem sta dva bančna avtomata, od katerih je eden prirejen za uporabo invalidom. Podjetja in samostojni podjetniki lahko uporabljajo dnevno nočni trezor in predalčke za odlaganje dokumentacije. Poslovalnica bo na novi lokaciji razširila paleto svojih storitev tudi s storitvami borznega posredovanja.

Poslovalnica, ki jo vodi Jožica Hribar, je pričela z delom v novih prostorih v ponedeljek, 20. avgusta 2001. Njen poslovni čas je od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 15. do 17. ure.