O-STA

Informativni dan za doktorski študij računalništva in informatike prek spleta

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu za doktorski študijski program Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, ki bo v sredo, 8. aprila 2020, ob 16.00, in bo potekal prek spleta.

Doktorski študij računalništva in informatike je namenjen vsem, ki se želijo usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Doktorat znanosti s področja računalništva in informatike omogoča nadaljevanje kariere tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja.

Na informativnem dnevu bodo na voljo vse informacije o študiju na tretji stopnji, podrobnosti doktorskega programa Računalništvo in informatika, kandidati pa bodo seznanjeni tudi s priložnostmi za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti.

Raznolike raziskave novih tehnologij

Doktorski študenti Fakultete za računalništvo in informatiko raziskujejo najbolj vroča tehnološka področja. Na povezavah posredujemo kratke predstavitve treh zelo uspešnih, ki so za svoje raziskovalno delo prejeli nagrade na Dnevu fakultete :

Dobimo se na spletu

Zaradi epidemije koronavirusa in v skladu z ukrepi o delu na daljavo na Univerzi v Ljubljani bo letošnji informativni dan potekal prek spleta.

Izkoristite priložnost in uro časa za virtualno srečanje na informativnem dnevu.

Kdaj? V sredo, 8. aprila 2020, ob 16. uri.

Povezava do prenosa bo na spletni strani fakultete https://fri.uni-lj.si in bo objavljena pred dogodkom.

Informativni dan bo v angleškem jeziku. Sodelovali bodo profesorji in doktorski študenti, ki jim bodo po uvodni predstavitvi udeleženci lahko zastavili vprašanja.

Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2020. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ.

Dodatne informacije

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2020/2021

Več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kandidati dobijo tudi v Študentskem referatu na e-naslovu doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali prek telefonske številke +386 1 479 8123.