O-STA

Golf igrišče Lipica je znova odprto

Golf igrišče Lipica danes, 20. aprila, znova odpira svoja vrata. Golfistke in golfisti lahko tako v Lipici igrajo vsak dan med 9. in 16. uro, v skladu s priporočili Golf zveze Slovenije in veljavnimi vladnimi ukrepi za preprečevanje širjenja epidemije Covid-19. 

Največ zanimanja za igro je trenutno med imetniki letne karte iz bližnjega okolja, ki so že tradicionalni gostje Golf igrišča Lipica. Golf igrišče je dobro vzdrževano, zato upamo, da se bodo igralke in igralci dobro počutili. Da bo igra prijetna, sproščujoča in tudi varna, pa na Golf igrišču Lipica kot obvezna veljajo priporočila Golf zveze Slovenije, do katerih lahko igralci dostopajo tudi na povezavi https://bit.ly/3bjQZLD.
Tako na Golf igrišču Lipica ostajajo zaprti garderoba, skupni prostori, vadbišče in trgovina. Iz istega razloga so z igrišča umaknjenje zastavice, zaprt je dostop do vodnih pip. Nova situacija je prinesla tudi nekaj začasnih sprememb v pravilih igre, vključno s tem, da igre potekajo posamično ali v dvoje (za člane istega gospodinjstva), da lahko naslednja skupina začne z igro deset minut po predhodni in da se ves čas ohranja razdalja najmanj dveh metrov do drugih igralcev. Obvezna je tudi predhodna rezervacija startnih časov na tel. št. 05 7391 724 ali na e-naslov golf@lipica.org.
Vsem golfistkam in golfistom želimo pri igri veliko zadovoljstva in sprostitve v zelenem ambientu Golf igrišča Lipica.
Obvezna navodila in priporočila za igro golfa >> https://bit.ly/3bjQZLD
Dostop do foto galerije >> https://we.tl/t-ecVMhNNKNM
Foto: Jošt Gantar, projekt VisitKras