O-STA

Se spomnite zadnjega sprehoda ob morju?

Vzemite si #časzaspomine

Letošnja pomlad nas razvaja z obilico sončnih žarkov in z visokimi temperaturami. Topli spomladanski večeri postajajo vse daljši, mi pa že sanjarimo o počitnicah na morju. Z nostalgijo se spominjamo lanskega poletja, ko smo lahko brez skrbi raziskovali naš edinstveni ščepec Mediterana.

Čas, ko so sanje dovoljene

Čas doma je lahko tudi čas za urejanje fotografij s preteklih dopustov in je čas za zabavne anekdote iz počitniških dni. O, kako radi se spominjamo dolgih sprehodov na blagodejnem morskem zraku in kolesarjenja po skritih kotičkih slovenske Obale. Pa poležavanja na plaži Meduza in na osrednji portoroški plaži, ob kateri kar mrgoli prijetnih lokalov. Že samo ob misli na slastne istrske tapase v Istrian bistro & Tapas bar se nam pocedijo sline. Se še spomnite, kako je sedeti na terasi gostinskega lokala, kjer vladata sproščenost in dobra volja? Takrat pozabimo na čas, prepustimo se lahnemu morskemu vetrcu, opazujemo barvitost življenja in se veselimo vseh doživetij, ki nas še čakajo. Ko imamo dovolj plavanja, supanja in drugih vodnih aktivnosti, se lahko odpravimo do romantičnega Pirana ali pa pobegnemo stran od mestnega vrveža v varno zavetje solin. Po poti v objektiv ujamemo nepozabne razglede in tako zamrznemo trenutek. Te fotografije nam v časih, kot so današnji, vlivajo upanje v bolj brezskrben jutri.

Spomini nas ohranjajo mlade

Tudi noč ima v Portorožu svojo moč. Prav gotovo začutite vznemirjenje v trebuhu, ko se spomnite živahnega utripa na portoroški promenadi. Tudi vi radi posedate v lokalu s pogledom na morje, kot je Cafe Central, in ob pestrem večernem programu srkate svojo najljubšo pijačo v izbrani družbi? Če si ob tem privoščite še tortico Solni cvet ali pralino Salina, slaščici, ki združujeta vse čarobne okuse Mediterana, potem je večer popoln.

Ste že pripravljeni na ustvarjanje novih spominov?

Prav gotovo imate kakšno fotografijo, ki vam obudi spomine na nepozaben dopust v Portorožu, kjer ste uživali v vseh morskih radostih. Delite jo z nami na Facebook in Instagram strani LifeClass Portorož, da skupaj podoživimo lepe utrinke preteklih počitnic in začnemo odštevati trenutke do dne, ko se spet srečamo v mestu rož.