O-STA

Talking Tom in prijatelji se vračajo

Le kdo se ne spomni legendarne druščine, ki jo sestavljajo maček Tom in njegovi prijatelji? Animirana serija je nastala po istoimenski aplikaciji Talking Tom, ki je v zadnjih desetih letih obnorela svet. Na kanalu Minimax boste lahko od 11. maja podoživeli dogodivščine govorečih živalskih prijateljev.

Mačja druščina na lovu za slavo

V kratkih, enajstminutnih epizodah se bomo zabavali ob peripetijah peterice, ki sanja o zvezdniškem življenju. Poleg nespornega vodje skupine Toma je tu še lepotica in prihodnja pop zvezda Angela, računalniški genij Ben, prikupni Hank, ki obožuje komedije, in mali sosed Ginger, ki je vedno za akcijo. In akcije s temi malimi prijatelji prav gotovo nikoli ne zmanjka! Tomovo garažo spremenijo v pravcati programerski studio in se pripravljajo na trenutek, ko bodo postali slavni. Seveda ne gre zmeraj vse po načrtu in pot do uspeha ne bo lahka. Skupinica se spopada z različnimi izzivi, večkrat so na preizkušnji tudi njihovi odnosi. Kaj menite, bo prijateljstvo na koncu vendarle zmagalo?

Prigode prikupne mačje druščine, ki vas bodo zagotovo nasmejale do solz, lahko od 11. maja naprej vsak dan spremljate na kanalu Minimax.