O-STA

Učinkovito in okolju prijazno pranje perila z aparati Hisense

Pralni in pralno-sušilni stroji Hisense 5S imajo vgrajene inovativne rešitve. (foto Hisense)
Pralni in sušilni stroji Hisense 5S. (foto Hisense)
Pralni stroji Hisense imajo vgajeno funkcijo za samodejno doziranje detergenta. (foto Hisense)

Danes gospodinjstva vse več pozornosti namenjajo zmanjševanju svojega okoljskega odtisa ter uvajanju trajnostnih praks v vsakodnevne rutine, kot je pranje perila. Poleg tega uporabniki stavijo na naprave, ki omogočajo prihranek časa, energije in stroškov ter poenostavljajo dnevna opravila. Ustrezna nega oblačil podaljšuje njihovo življenjsko dobo, s čimer lahko prav tako zmanjšamo svoj okoljski odtis.

Hitro in učinkovito pranje perila

Pri blagovni znamki Hisense so razvili pralne in pralno-sušilne stroje (2v1) serije 5S, ki bo navdušila vse, ki iščejo inovativne rešitve, zanesljivost, intuitivno uporabo in popolno raven higiene. Vsi aparati se ponašajo s številnimi pametnimi funkcijami in povezljivostjo. Za prihranek na času lahko izbirate med 15- ali 49-minutnima programoma, ki sta primerni za 1 kg ali polovično količino perila. Predstavljajte si, da po tednu nošenja vse srajce operete v 49 minutah. Zveni kar praktično, kajne?

Preprosta izbira primernega programa

Da bi oblačila še dolgo ostala v odlični kondiciji, je ključno, da izberete pravi program za vrsto tkanine, barvo, stopnjo umazanije in morebitnih madežev. Pralni stroji Hisense imajo vgrajeno funkcijo samodejnega doziranja detergenta, s katero aparat določi, koliko detergenta ali mehčalca je potrebno za najboljši rezultat. Z merjenjem teže perila pralni stroj odmeri optimalno količino obojega, kar pomeni, da posodo napolnite le približno enkrat na mesec. Tako boste prihranili na denarju in času, hkrati pa poskrbeli za okolje.

Moč pare za odstranjevanje nečistoč

Za ekološko odstranjevanje umazanije z oblačil pri Hisense stavijo na moč pare. V pralnem stroju Hisense 5S se namreč z dna bobna sprošča para, ki v celoti prodre v oblačila in odstrani 99,9 % bakterij. Podobna tehnologija je v igri tudi pri sterilizacijskem sušenju, pri katerem vroč zrak odstrani bakterije, ne da bi vplival na učinek sušenja, zato oblačila ostanejo suha in čista.

Ena naprava z dvojnim učinkom

Kombinacija pralnega in sušilnega stroja je zelo priročna, kadar se soočate s pomanjkanjem prostora, saj združuje najboljše lastnosti obeh. Pralno-sušilni stroj Hisense 5S omogoča enako dobre rezultate v pol manjšem prostoru. Aparat deluje tako, da se sušenje začne samodejno po končanem pranju, s čimer lahko celotno rutino pranja izvedete z enim pritiskom na gumb Start. Pralno-sušilni stroj Hisense serije 5S je poleg tega prejemnik certifikata o ogljičnem odtisu, ki ga podeljuje TÜV Rheinland, vodilni svetovni ponudnik tehničnih storitev. Izboljšana energetska učinkovitost ohranja vse prednosti sodobnega pralno-sušilnega stroja z bistveno nižjimi računi za elektriko.

Pralni in sušilni stroji Hisense serije 5S so popolna izbira za vse, ki iščete kombinacijo visoke zmogljivosti, priročnosti in trajnosti.