O-STA

V vrtincu 5. sezone serije Better Call Saul

Se tudi vi sprašujete, kako ste preživeli skoraj dve leti brez nove sezone Better Call Saul? 4. junija smo na kanalu AMC končno dočakali težko pričakovano premiero pete sezone, ki jo lahko spremljate vsak četrtek ob 22. uri.

Jimmy McGill in njegovi demoni

Kaj še sledi? Spremljamo razburljivo sezono, kjer nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled, in kot smo pričakovali. Bomo sploh še kdaj videli pravega, dobrosrčnega Jimmyja ali je njegova preobrazba v zloglasnega Saula Goodmana dokončna? Peter Gould, eden izmed glavnih producentov obljublja: "Dragi prijatelji serije, ne skrbite, Jimmy McGill še ni rekel zadnje besede. Saul Goodman je samo njegov drugi jaz, njegov spremljevalec, ki misli, da lahko prevzame vajeti v svoje roke. Ampak Jimmy v resnici vstopa v novo obdobje svojega življenja in se sploh ne zaveda, kaj vse ga pri tem čaka."

Vrnitev odpisanih

Peta sezona prinaša številne preobrate, vračajo se tudi liki iz serije Breaking Bad in celo nekateri "odpisani" liki iz prejšnjih sezon Better Call Saul. Ena od poslastic bo gotovo osma epizoda, ki jo je režiral glavni scenarist in producent serije Breaking Bad, Vince Gilligan. Zakaj je ta epizoda tako posebna, se lahko prepričate sami, izdamo vam le, da je Gilligan dejal, da še nikoli ni doživel tako fizično napornega snemanja kot ravno pri tej epizodi.

Ni še konec

Nekatera vprašanja in zapleti bodo ostali nerazrešeni vse do zadnje, šeste sezone. Avtorji serije imajo veliko sladkih skrbi, kako odplesti vse niti in se prebiti do velikega finala. Časa imajo še kar nekaj in prepričani smo lahko, da nas bodo ponovno navdušili. Do takrat pa vabljeni k ogledu pete sezone, vsak četrtek ob 22. uri na kanalu AMC.