O-STA

Kam na poletno razvajanje?

Poletje je v polnem teku. Končno se lahko naužijemo brezskrbnih počitniških dni in si privoščimo martinčkanje na plaži ter skok v osvežujočo morsko vodo. Kozarec najljubše poletne pijače je pri tem obvezna oprema. Glede na trenutne razmere se je na dopust najvarnejše odpraviti v našo lepo Slovenijo, pri čemer lahko izkoristimo tudi turistične vavčerje.

Prenovljena oaza sredi Portoroža

V Hotelih LifeClass Portorož ničesar ne prepuščajo naključju. Plaži Meduza in Meduza Exclusive na skoraj 10.000 m2 površine so letos oplemenitili s prenovljeno ponudbo ter ju uredili, kot se za mondene plaže spodobi. Na novo položena zimzelena travna ruša in mogočne palme, ki jih zalivajo s pomočjo posebnih namakalnih sistemov, lična kamnita ograja in elegantni tuši na prostem poskrbijo za prav posebno doživetje. Na svoj račun pridejo tudi najmlajši. Brezplačne delavnice v senci Mini Kluba s simpatičnimi animatorkami so dobrodošla popestritev za popoldneve na plaži, obenem pa staršem omogočijo kakšno urico zase. Za lačne želodčke je poskrbljeno s pestro ponudbo hladnih narezkov, jedi z žara in domačih testenin, ki vam jih bodo z veseljem postregli v Restavraciji Meduza, ob večerih pa je poskrbljeno za glasbo v živo. Za poletje, polno nepozabnih spominov!

Plaža, kot iz filma

Predstavljajte si filmsko kuliso, na kateri je plaža z lesenimi pomoli, romantičnimi paviljoni in belimi zavesami, ki plapolajo v vetru. Ne, to ni razglednica z Maldivov, ampak resničen prizor iz Portoroža. Če ne verjamete, si poglejte katero izmed najnovejših poletnih oddaj Dobro jutro s simpatičnima voditeljicama Lorello Flego in Ano Tavčar. Ekipa RTV Slovenije je zadnji dve oddaji v živo posnela prav na plaži Meduza. Naravno okolje in prijazno osebje sta pripomogla k odličnemu poletnemu vzdušju!

Zdrava senca je ključna

Čeprav topli sončni žarki prijajo, so številni strokovnjaki mnenja, da svojega telesa ne smemo pretirano izpostavljati vročini. Izmenjevanje zdrave sence, hladnega tuša in plavanja v vodi je nedvomno boljša izbira od poležavanja na pesku, segretem od sonca. Na plaži Meduza v središču Portoroža je za naravno senco dobro poskrbljeno. Pred žgočim soncem se lahko umaknete v zavetje mogočnih borovcev ali pod senčnike Meduza Beach bara, kjer vam bodo postregli z domačim sladoledom, sveže iztisnjenimi sokovi in koktajli. Če vam naenkrat "zapaše" malo orientalske sprostitve, si lahko kar na plaži privoščite tajsko masažo ali kakšen drug tretma.

Zasebnost po naročilu

Ne glede na to, da smo sredi turistične sezone, se še najdejo kotički, kjer si lahko privoščimo zasebnost. Petzvezdična plaža Meduza Exclusive poleg pogleda na celoten Piranski zaliv ponuja tudi zasebnost "par excellence". Za vse tiste, ki si želite udobja na vsakem koraku, so ob doplačilu na voljo paviljoni za pare, pa tudi tisti, malo večji, namenjeni družinam. Ker je prav, da poskrbite za varno medosebno razdaljo tudi med sproščanjem na plaži!

Več informacij na: www.lifeclass.net, booking@lifeclass.net, 05 692 9001