O-STA

Zanimiva jutra z Lorello Flego na čudoviti plaži Meduza

Jutra na morju so še posebej lepa. Nežna jutranja svetloba, v kateri se zrcali modrina morja, in razgled na Piranski zaliv, v katerem lahko uživaš zleknjen v enem od prenovljenih paviljončkov. Vse to in še več ponuja čudovita plaža Meduza pred Hoteli LifeClass Portorož. Zato ni čudno, da gosti vedno lepo in urejeno Lorello Flego, ki ob sredah zjutraj z enega izmed pomolov plaže Meduza gledalcem oddaje Dobro jutro deli številne uporabne nasvete.

Zadnje štiri srede so bila tako jutra na plaži Meduza še posebej pestra in zanimiva. Lorella, čudovita kot vedno, je na pomolu skupaj z gosti odpirala številne teme, ki so pritegnile marsikoga. Prejšnjo sredo ji je družbo delal barman Rade, ki je gledalcem oddaje Dobro jutro razkril recept za "LifeClass Fresh koktajl", teden dni kasneje pa je delila koristne napotke o tem, kaj obleči ob poletnih večerih.

Žal pa s prijetno toplimi večeri pridejo tudi komarji, zato so bili dobrodošli tudi vsi nasveti o komarjih in kako se zaščititi pred njimi. V zadnji oddaji smo lahko veliko slišali o negi kože poleti, Lorellina gostja pa nam je zaupala tudi recept za vlažilno kremo za telo in obraz, ki si jo preprosto naredimo kar sami doma. Vas zanima, kaj Lorella pripravlja za naslednjo sredo, ko se bo ponovno oglasila s pomola na plaži Meduza? Mimogrede: ali ste vedeli, da se lahko na prizorišču snemanja oddaje Dobro jutro, Belem pomolu plaže Meduza, tudi poročite? Bele barve, odete v modrino morja, naredijo že tako nepozaben dan še lepši.