O-STA

Virtualna okrogla miza o šesti sezoni serije Fear the Walking Dead

AMC je v petek, 24. julija, na virtualni okrogli mizi na Comic-Con@Home predstavil novosti prihajajoče šeste sezone serije Fear the Walking Dead. Razkrili so, kdaj se bo serija Fear the Walking Dead s šesto sezono vrnila na male ekrane in druge novosti v povezavi s serijo.

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead

Okroglo mizo je moderiral Chris Hardwick (Talking Dead), gostje pa so bili vsebinski vodja The Walking Dead Universe (TWDU) Scott M. Gimple, izvršna producenta in show-runnerja Andrew Chambliss and Ian Goldberg ter igralska zasedba serije - Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades.

  • Ker gre za svetovno premiero, bo serija Fear the Walking Dead na kanalu AMC v Sloveniji predvajana v ponedeljek, 12. oktobra, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa istega dne ob 22. uri.

  • Igralec Lennie James se bo v šesti sezoni serije tudi prvič preizkusil v vlogi režiserja in se na režiserskem stolčku pridružil kolegu Colmanu Domingu, ki bo v tej sezoni režiral že svojo tretjo epizodo.

  • Prvo slikovno gradivo nove sezone pošiljamo v priponki, najdete pa ga tudi na povezavi: https://bit.ly/2E9oh4o

# # #

AMC
AMC je dom nekaterih najbolj priljubljenih in priznanih televizijskih programov. Kanal, ki je bil ustanovljen iz ljubezni do velikega ustvarjanja in neverjetnih zgodb, ponuja odmevne filme in vrhunske izvirne serije. Ustvaril je nekaj izjemnih dramskih serij, ki so bile med najbolj nagrajenimi v zadnjem desetletju - med njimi sta seriji "Mad Men" in "Breaking Bad". AMC je dobitnik kar 45ih "prime time" nagrad Emmy, zbral pa je že več kot 290 nominacij za nagrado Emmy. AMC je bilo prvo kabelsko omrežje, ki je leta 2008 prejelo nagrado Emmy za izjemno dramsko serijo "Mad Men". AMCjeve izvirne serije trenutno so z Zlatim globusom nagrajena "Better Call Saul" ter serije "Fear the Walking Dead", "NOS4A2" in "The Terror".

O AMC Network International

AMC Networks International (AMCNI) je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki SundanceTV in AMC ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov.

Za več informacij obiščite naslov www.amcnetworksinternational.com.