O-STA

Obilica zabave z Barbie, dinozavri in Kung Fu Pando

Tudi avgusta bo na kanalu Minimax prav pestro in zabavno, saj bodo otrokom družbo delali številni risani junaki. Popeljali jih bodo v čarobni pravljični svet, poln zanimivih dogodivščin in prigod. Od 10. avgusta dalje bodo lahko vsak dan ob 18.15 spremljali nove epizode zabavne risane serije Kung Fu Panda: Šape usode, kjer štiri mlade pande po nesreči vsrkajo starodavni či močnih kung fu bojevnikov. Le kako bo Po razposajeno pandjo mladež naučil obvladovati svoje moči? Zabavno bo! Zabavno pa bo tudi ob 18.40, ko se s četrto sezono vračata Divja brata Kratt. Pustolovska brata Chris in Martin Kratt bosta nadaljevala s potovanjem po svetu, na katerem na svoji poti spoznavata številne raznolike živali.

Poletni maratoni in dinozavrski vikendi

Avgustovski dnevi bodo minili, kot bi mignil. Kako tudi ne, ko pa bodo lahko otroci na kanalu Minimax vsak dan spremljali dogodivščine male Mie, ki se nekega dne zaradi očetove iznajdbe znajde v svetu škratov, samorogov, vil in zmajev. Ker pa je čarobno kraljestvo v težavah, ga mora Mia pomagati rešiti. Ji bo uspelo? Nič manj zanimive pa ne bodo prigode Barbie in njenih najboljših prijateljic v novi sanjski hiški Barbiejine družine. Vsak dan ob 16.00 bodo na sporedu kar 3 epizode serije Mia in jaz, ob 20.40 pa dve epizodi serije Barbie Dream House Adventures.

Čez vikend pa bodo na plano pokukali dinozavri. Ob 14.25 bodo lahko otroci spremljali dogodivščine Dinotrux, ob 15.10 jih bo s svojo druščino zabaval Denver, poslednji dinozaver, ob 15.35 pa se bodo nasmejali risani seriji Zora Krudovih, kjer se Krudovi vsak dan naučijo nekaj čisto novega. Le kaj se bodo tokrat?