O-STA

Nori vikend na AMC z gospodom Bonesom in Ace Venturo

Kaj imata skupnega beli afriški zdravilec gospod Bones in čudaški detektiv, specialist za iskanje živali, Ace Ventura? Oba se neprestano zapletata v zabavne pustolovščine in nenavadne situacije, ki jih na koncu sicer uspešno rešita. Rešujeta pa jih z obilico iznajdljivosti in humorja, ki nasmeje in razvedri vse ljubitelje pustolovskih komedij. Skupno jima je tudi to, da bosta v petek in soboto, 8. in 9. avgusta, zvečer s svojimi dogodivščinami zabavala gledalce kanala AMC.

Doza smeha je zagotovljena

V soboto, 8. avgusta, boste lahko najprej spremljali pustolovščino gospoda Bonesa, ki ga plemenski kralj pošlje, da bi našel njegovega sina. Gospod Bones pa nazaj privede kar ameriškega golfista, za katerega misli, da je princ, ki ga išče. Nič manj zabavne ne bodo prigode čudaškega detektiva Ace Venture, ki se bo odpravil na lov za izginulo maskoto moštva Miami Dolphins. Gospod Bones vas bo zabaval ob 18.45, Ace Ventura pa ob 20.35.


Doze smeha pa boste na AMC deležni tudi v nedeljo, 9. avgusta, ko boste ob 18.45 spoznali prapradedka gospoda Bonesa, ob 20.30 pa se bo Ace Ventura ravno vrnil z duhovnega potovanja in se lotil preiskave redkega belega netopirja, ki je sveta žival nekega afriškega plemena.