O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS1520+

Ljubljana, 28. 8. 2020 - Korporacija Synology Inc. je predstavila nov strežnik NAS iz serije Plus, ki je opremljen s petimi režami za vgradnjo diskov. Novi sistem za hrambo z oznako DS1520+ je naslednik popularnega modela DS1019+ in je namenjen zahtevnejšim domačim uporabnikom ter manjšim podjetjem. Idealen je za izdelavo varnostnih kopij podatkov in za hrambo ter organizacijo knjižnic večpredstavnostnih izdelkov. DS1520+ je tudi priročna naprava za izdelavo skalabilnega zasebnega oblaka.


Lastnosti strežnika NAS DS1520+:

  • 126% hitrejša odzivnost spletnih strani1.
  • 19.8% hitrejši pri računskih nalogah1.
  • Pet rež za vgradnjo diskov in podpora za skupno 15 diskov2.
  • Do 240 TB skupne kapacitete hrambenega prostora2.
  • Dve reži za vgradnjo predpomnilnika M.2 2280 NVMe SSD.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..

1. Podatki o zmogljivosti temeljijo na povprečnem odstotnem izboljšanju DS1520+ v primerjavi s predhodnikom DS1019+, preizkušenim v laboratorijih Synology. Izboljšanje odzivnosti, izmerjeno z učinkovitostjo odziva PHP spletnih strani in izboljšanjem računalniške uspešnosti, izmerjeno z indeksiranjem datotek v Synology Drive in indeksiranjem fotografij v Synology Moments. Povečanje zmogljivosti se lahko razlikuje glede na okolje, vrsto uporabe in konfiguracijo.

2. Kapaciteto hrambenega prostora v DS1520+ je mogoče razširiti s pomočjo razširitvene enote Synology DX517, ki jo lahko kupite posebej.Maksimalna kapaciteta je izračunana z uporabo 15 diskov velikosti 16 TB, dejanska uporabna kapaciteta pa je odvisna od konfiguracije hrambenega prostora.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.