O-STA

Drugi kulinarični teden v Istrian bistro & Tapas baru v znamenju brancina

Ste med tistimi, ki radi pokušajo različne lokalne jedi in uživajo v gurmanskem razvajanju? Potem se odpravite na izlet v Portorož in sproti zavijte še v Istrian bistro & Tapas bar, kjer to jesen diši po istrskih dobrotah pod taktirko chéfa Boruta Jakiča. Vsak teden je v ospredju ena sestavina ali pijača lokalne pridelave, na kateri temelji pripravljeni meni. Ker pa ob dobri hrani paše ustrezna vinska in tudi glasbena spremljava, bodo v Hotelih LifeClass Portorož poskrbeli za vse to.

Fonda brancin na različne načine

Danes se v Istrian bistro & Tapas baru zaključuje 1. kulinarični teden Tapas & sol, kjer je bila rdeča nit sol Piranskih solin. Že jutri pa se začenja 2. kulinarični teden, ki bo trajal vse do 1. 10. in bo v znamenju Tapasov & brancina. Vendar ne katerega koli brancina, chéf Borut Jakič bo 5-hodni degustacijski meni pripravil iz odličnih Fonda brancinov, ki jih gospa Irena Fonda skupaj z družino že vrsto let goji v Piranskem zalivu. Irena Fonda pa bo z nami tudi na otvoritvenem večeru drugega kulinaričnega tedna, v petek, 25. septembra, ob 18.00. Predstavila bo Fonda brancina in njegovo življenje v Piranskem zalivu. Za vinsko spremljavo bo poskrbel vinar KlenArt, za glasbeno pa kitarist Ivo. Lepo vabljeni!

Več informacij lahko najdete na Facebook profilu Istrian bistro & Tapas bar ter na spletni strani www.lifeclass.net. Pohitite z rezervacijo na 05 692 5060 ali 051 276 777, saj je število mest omejenih.