O-STA

Na kanal Minimax prihajajo čarobni junaki iz kraljestva Funtazija

Deževni jesenski dnevi in hladni večeri so kot nalašč za poležavanje na kavču in spremljanje dogodivščin naših najljubših risanih junakov. Oktober na kanalu Minimax prinaša obilico čarovnij in zvrhan koš akcije. Vabljeni v kraljestvo Funtazije, kjer živijo "Fillyi", simpatični živalski prijatelji, ki obiskujejo pravo čarovniško akademijo in s čarovnijami rešujejo svet. Obenem ne zamudite novih prigod pisane mačje druščine, ki ji poveljuje zgovorni maček Tom.

Čarovnije iz šolskih klopi

Ne samo otroci, tudi pravljični junaki hodijo v šolo! V soboto, 3. oktobra, na Minimax prihaja nova risana serija Fillyi iz Funtazije, ki bo na sporedu vsak konec tedna ob 14.40. Razigrana živalska druščina obiskuje kraljevo akademijo v kraljestvu Funtazije, kjer se učijo veliko zabavnih stvari - od mešanja čarobnih zvarkov do pravih čarovniških urokov. Čeprav najstniški prijatelji pridno študirajo, jim tudi pustolovščin zlepa ne zmanjka. Ko se njihov magični svet znajde v nevarnosti, morajo uporabiti vse svoje čarovniške talente, da bi ga ubranili. Jim bo uspelo kraljestvo Funtazije rešiti pred zlobnim čarovnikom temnega zrcala in njegovim pomočnikom?

Talking Tom in prijatelji imajo velike sanje

Drugi oktobrski konec tedna pa se na Miminimax vrača tudi razposajena mačja mladež, s Talking Tomom na čelu. V nedeljo, 11. oktobra, bo ob 21.35 na sporedu premiera tretje sezone te priljubljene risane serije. Peterica mladih živalskih prijateljev sanja o slavi, pri tem pa se nenehno zapleta v razburljive avanture. Zdaj, ko je Tom župan, ga čaka še več izzivov, prikupna Angela pa si želi, da bi njena glasbena kariera končno zacvetela. Nadobudni druščini nikoli ne gre vse kot po maslu in zagotovo nas bodo tudi tokrat spravljali v smeh. Le kaj vse bodo ušpičili v novi sezoni?