O-STA

Oktobra se bomo vrnili v svet, kjer se vsi bojijo živih mrtvecev

Še malo, pa se bomo ponovno bali živih mrtvecev. V ponedeljek, 12. oktobra, si navijte budilko ob 3. uri zjutraj, saj na AMC prihaja šesta sezona kultne serije Fear The Walking Dead. Tudi če boste premiero prespali, ste lahko brez skrbi, saj vas istega dne ob 22. uri že čaka ponovitev. Zombijska apokalipsa se nadaljuje, si upate ugibati, koliko bo preživelih?

Vrednote na preizkušnji

V šesti sezoni serije Fear The Walking Dead nič več ne bo, kot je bilo. Skupina junakov, ki se že leta bori za obstanek v svetu, ki mu vladajo zombiji, je izgubila velikega vodjo. Morgana ni več, odzvanja le njegovo zadnje sporočilo svojim "soborcem", naj naredijo vse, da bodo preživeli. Toda, ali imajo sploh še kaj možnosti za preživetje, ko se svet okoli njih ruši? Kot da zunanjih sovražnikov še ni dovolj, se pojavi razdor še med samimi člani skupine, ki so prej dihali drug za drugega in delovali kot prava družina. Po napadu neustrašne Virginie in njenega klana Pionirji vidimo junake razkropljene po različnih naselbinah, ki pripadajo njihovim napadalcem. Je to začetek njihovega konca?

Bo zmagala tema?

Nekaterim življenje v Virginijini "kletki" kar ustreza, saj tu vidijo priložnost za bolj stabilno življenje, spet drugi tonejo v prepad, tretji pa se na vse pretege trudijo, da ne bi zapadli pod njen zlovešči vpliv in da bi ohranili sebe. Bo junakom s prve bojne linije, ki so se vsa ta leta neomajno borili proti zlu, uspelo premagati tudi to oviro ali bodo padli v skušnjavo in se vdali temnim silam?

Odgovor na to vprašanje bomo izvedeli v novi sezoni, ki se na kanalu AMC začne 12. oktobra. Ne zamudite dramatičnega uvoda v sezono in se vrnite v svet, kjer se vsi bojijo živih mrtvecev!