O-STA

Tretji kulinarični teden v Istrian bistro & Tapas baru ob spremljavi odličnih kraft piv

Ljubitelji piva, pozor! Kulinarični tedni v Istrian bistro & Tapas baru v Portorožu se nadaljujejo. V petek, 2. 10., ob 18.00 se začenja tretji kulinarični teden Tapas & pivo, ko boste lahko istrske dobrote pod taktirko chéfa Boruta Jakiča okušali ob pivski spremljavi odličnih kraft piv Reservoir Dogs iz Nove Gorice. Poleg pivske, pa bodo v Hotelih LifeClass Portorož poskrbeli tudi za odlično glasbeno spremljavo. Zaigral bo Marsell Marinšek in nam s harmoniko pričaral lahkoten in melodičen jazz ter priredbe znanih melodij z elementi bluesa, funka ter sorodnih zvrsti.

Istrske dobrote ob spremljavi kraft piv

Da bo v središču Portoroža tudi tokrat zadišalo po istrskih dobrotah, bo s 5-hodnim menijem poskrbel chéf Borut Jakič. Gamberi, brancin, istrski fuži, tartufi, odlična sladica iz Tanzanijske čokolade ... na krožniku se bo znašlo to in še marsikaj. Ob vsakem hodu pa boste lahko bogate okuse pospremili še z izvrstnim kraft pivom Reservoir Dogs. Vabljeni na gurmansko razvajanje!

Več informacij lahko najdete na Facebook profilu Istrian bistro & Tapas bar ter na spletni strani www.lifeclass.net. Pohitite z rezervacijo na 05 692 5060 ali 051 276 777, saj je število mest omejenih.