O-STA

Bodite ekstravagantni in stopite izven okvirjev

Če se še niste prijavili na natečaj recikliranja starih oblačil "Iz starega novo", ki ga organizirata Maryna's Quilt Studio & More in znamka vrhunskih švicarskih šivalnih strojev Bernina, naj vas potolažimo. Časa imate še dovolj. Vaše izdelke pričakujejo do 10. decembra. Zato izberite v omari staro oblačilo in ga predelajte v novi, modni, trendovski kos garderobe. Pri tem bodite pogumni in pokažite vso svojo kreativnost.

Bodite ekstravagantni, stopite iz okvirjev in se pogumno poigrajte z barvami. Pa naj bodo te ujete v sukance ali v blago. Ne le, da si boste ustvarili svež, sanjski kos garderobe, imeli boste tudi priložnost sodelovati v tekmi za res lepe nagrade, kot je šivalni stroj bernette Sew&Go8.

Obiščite spletno stran www.marynastudio.com, kjer boste dobili navdih za vaš izdelek, si izbrali pravi sukanec ali kos izjemnega blaga. Natečajna pravila si lahko ogledate na https://www.marynastudio.com/n99/naredite-iz-starega-novo. Začnite že danes, v teh dneh ostajamo doma, pa naj bo to čas nove ustvarjalnosti.

Pripravil: Janez Platiše