O-STA

V Termah Snovik je zaživela spletna trgovina

Snovik, 27.11.2020 - Terme Snovik, najvišje ležeče slovenske terme, nenehno stremijo k stalnemu izpopolnjevanju ponudbe in trajnostni usmerjenosti. V zadnjih mesecih se ukvarjajo z digitalizacijo procesov v podjetju za boljše delovanje in poslovanje podjetja. V teh dneh pa so za svoje stalne in nove kupce uvedli spletno trgovino za enostaven nakup doživetij, ki jih nudijo v Termah Snovik. Uvedba spletne trgovine je bil tudi odgovor na koronakrizo, ki so ga izkoristili za pripravo in implementacijo novih projektov. Novost je ob koncu leta še toliko bolj zanimiva in posebna, ker je predpraznični čas in vsakemu omogoča varen dostop do nakupa daril za zdravje, sprostitev in dobro počutje s takojšnjo dostavo v elektronski poštni nabiralnik ali na dom.

Konec novembra je bila na spletnem mestu Term Snovik dodana spletna trgovina za še boljšo nakupno izkušnjo kupca, ki spreminja svoje nakupovalne navade. V spletni trgovini ponujajo nad 50 storitev in doživetij, ki so razvrščeni v več kategorij. To so vrednostni darilni boni, darilne vstopnice za kopanje in savno, darilni boni za masaže, za nego telesa in obraza, Kneippovi tretmaji za sprostitev in dobro počutje ter številna termalna, Kneippova in kulinarična doživetja ter seveda promocijski izdelki Term.

Novosti med doživetji niso samo storitve na že znanih bosonogih poteh, temveč tudi kulinarična doživetja, ki temeljijo na Kneippovi življenjski filozofiji. Na voljo so Kneippovi zajtrki in okusna kosila ter malice. Vsi darilni boni, darilne vstopnice in doživetja veljajo 12 mesecev od datuma nakupa, zato so v Termah prepričani, da bodo krasno darilo za družino, prijatelje, zaposlene, sosede v prihajajočih mesecih. Kupci se bodo zagotovo razveselili tudi brezplačne poštnine, v kolikor se ne bodo odločili za elektronski darilni bon.

Spletna trgovina je v slovenskem jeziku, kmalu pa bo tudi v angleščini, ki se bo stalno nadgrajevala in dopolnjevala z novostmi, ki jih bo mogoče izkusiti v neokrnjeni naravi Tuhinjske doline v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

V eko Termah Snovik so še enkrat dokazali, da je mogoče tudi v izredno težkih časih, kot je sedaj koronakriza, ustvarjalno razmišljati in stremeti k napredku. Naj spomnimo, da so v času prvega zaprtja spomladi uspešno zaključili gradnjo večnamenske dvorane Tuhinjka, katero želijo dobro izkoristiti za številne dogodke ko bo epidemije koronavirusa konec.

Spletna trgovina Terme Snovik: https://www.terme-snovik.si/si/trgovina

Janez Platiše