O-STA

Po božična darila v praznični Europark

Vsi že nestrpno odštevamo zadnje dni do božiča. Medtem ko odrasli izbiramo praznične pogrinjke in se odločamo o božičnem jedilniku, najmlajši že komaj čakajo, da pod božičnim drevescem najdejo lično okrašena darilca. Po navdih za zadnje božične nakupe se lahko odpravite v Europark Maribor, kjer so v teh dneh svoja vrata odprle še dodatne prodajalne. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije boste zagotovo našli vse za popolno praznično obdarovanje.

Najlepša darila za tehnične zanesenjake

V letošnjem posebnem letu smo veliko časa preživeli doma in z zunanjim svetom pogosto komunicirali le s pomočjo sodobnih tehnologij. Tako pri delu od doma kot pri šolanju na daljavo smo se soočali s številnimi tehničnimi in logističnimi izzivi. Sodobne tehnologije so postale nepogrešljivi del našega vsakdana, zato lahko z novo tehnološko napravo razveselite marsikaterega člana družine. Od pametne ure, do zmogljivejšega telefona ali tabličnega računalnika - v Europarkovih prodajalnah Big Bang, A1, Tele-Mobitel, Telekom in Telemach boste lahko izbirali med široko paleto najsodobnejših tehnoloških naprav in izdelkov. Najmlajši člani družine pa bodo gotovo navdušeni tudi nad novo računalniško igrico ali trendovsko plišasto igračo iz prodajalne Game Center.

Dragocen spomin za vse življenje

V mariborskem nakupovalnem središču pa vas čaka tudi bogata izbira klasičnih daril, s katerimi nikoli ne moremo zgrešiti. Trendovska ura ali kos dragocenega nakita je nepozabno darilo in spomin za vse življenje. Pester nabor modnih ur in čudovitega nakita najdete v Zlatarni Celje, kjer vam bodo na pomoč pri izbiri priskočili izkušeni strokovnjaki. V prodajalnah Sten Time in Sten Time Exclusive pa lahko izbirate med najbolj priznanimi svetovnimi blagovnimi znamkami ur za vse generacije in prav posebnim nakitom.

Za piko na i lahko k darilu dodate božanske, ročno izdelane pralineje iz čokoladnega ateljeja Dobnik, ki bodo očarali vsakogar. Privoščite sebi in svojim najdražjim nepozabne praznike!