O-STA

V Europarku ponovno odprte prodajalne z otroškim programom

V Europarku najdete vse, kar vaši najmlajši potrebujejo za brezskrbno vrnitev v vrtce in šole! (foto_Bojan Mihalič)

V Europarku Maribor so svoja vrata ponovno odprle prodajalne z otroškim programom. V prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije lahko ponovno najdete bogato ponudbo zimskih oblačil za vaše najmlajše, pester nabor igrač in ostalih raznovrstnih potrebščin za mrzle zimske dni. V Europarku boste našli vse, kar vaši otroci potrebujejo za brezskrbno vrnitev v vrtce in šole!

Poskrbite, da bo vašim malčkom toplo in prijetno vse do pomladi!

Otroci so marsikatero oblačilo iz lanske zimske sezone gotovo že prerasli, zato je zdaj pravi trenutek, da osvežimo njihovo garderobo in jim izberemo oblačila, ki jih bodo grela vse do pomladi. V Europarku so vam ponovno na voljo najbolj atraktivni otroški modni trendi. V prodajalnah s.Oliver otroška trgovina, Okaidi, Bambini, Idexe in Baby Center najdete najbolj kakovostna oblačila, ki malčkom, pa tudi malo starejšim otrokom in najstnikom nudijo vse potrebno udobje. Dizajnerske modne kolekcije za različne starostne skupine bodo navdušile tako otroke kot starše!

Otroška oblačila in obutev izbirajmo še posebej skrbno!

Oblačila za naše najmlajše moramo še posebej skrbno izbrati. Za majhne otroke, ki bodo šli te dni ponovno v vrtec, izberimo udobna oblačila, v katerih se bodo lahko sproščeno igrali in gibali. Prav tako je zelo pomembno, da se odločimo za najbolj kakovostne materiale, saj je otroška koža še posebej občutljiva, poleg tega pa so oblačila iz takih materialov obstojnejša. Pozorni moramo biti torej tako na tkanino kot na model in barve oblačila. Modna oblačila iz prijetnih materialov in igrivih krojev bodo razveselila tudi vaše šolarje, ki se bodo lahko v udobnih novih kolekcijah še bolj sproščeno vrnili v šolske klopi.

Naj v vrtcih in šolah zavladajo živahne barve, trendovski in udobni modni kroji ter igrivi potiski!