O-STA

Nadaljevanje šeste sezone AMC-jeve serije Fear the walking dead prihaja na male zaslone 12. aprila

Ljubljana, 1. april 2021 - 12. aprila ob 3. uri zjutraj, s ponovitvijo ob 22. uri, se z nadaljevanjem šeste sezone na kanal AMC vrača serija Fear The Walking Dead. Sezona 6B šteje devet epizod, ki bodo na sporedu vsak ponedeljek ob 3. uri zjutraj, s ponovitvijo isti dan ob 22. uri.

V drugem delu šeste sezone bomo spoznali tri nove like, in sicer se ekipi pridružujejo John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) in Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). V tem delu sezone je sodelovalo še eno znano režisersko ime, Aisha Tyler. Režiserka serij CSI, Roswell NM, Axis se je podpisala pod epizodo 613.

Medtem ko Morgan (Lennie James) postaja vse odločnejši v svoji nameri, da osvobodi ostale člane skupine, si Virginia (Colby Minifie) obupano želi najti svojo sestro in obvarovati naselja pred silami, ki delujejo znotraj in zunaj obzidja. V nadaljevanju šeste sezone bo jasno, kako je življenje pod Virginijinim jarmom vplivalo na vsakega posameznika v skupini, ki je bila nekoč kot prava družina. Sklepala se bodo nova zavezništva, nekatere vezi se bodo prekinile in nekatera zvesta prijateljstva za vedno spremenila. Šele ko so se vsi junaki primorani odločiti, na čigavi strani so, odkrijejo pomen reka: "Konec je (šele) začetek."

Nove fotografije so na voljo na povezavi tukaj.

Povezava do trailerja: https://we.tl/t-tj4eCtYniz.

# # #

AMC
AMC je dom nekaterih najbolj priljubljenih in priznanih televizijskih programov. Kanal, ki je bil ustanovljen iz ljubezni do velikega ustvarjanja in neverjetnih zgodb, ponuja odmevne filme in vrhunske izvirne serije. Ustvaril je nekaj izjemnih dramskih serij, ki so bile med najbolj nagrajenimi v zadnjem desetletju - med njimi sta seriji "Mad Men" in "Breaking Bad". AMC je dobitnik kar 45ih "prime time" nagrad Emmy, zbral pa je že več kot 290 nominacij za nagrado Emmy. AMC je bilo prvo kabelsko omrežje, ki je leta 2008 prejelo nagrado Emmy za izjemno dramsko serijo "Mad Men". AMCjeve izvirne serije trenutno so z Zlatim globusom nagrajena "Better Call Saul" ter serije "Fear the Walking Dead", "NOS4A2" in "The Terror".

O AMC Network International

AMC Networks International (AMCNI) je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki SundanceTV in AMC ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov. Za več informacij obiščite www.amcnetworksinternational.com