O-STA

Z Miho Deželakom v akciji za otroke: Ker si vsak otrok zasluži počitnice, prispevajte in brezplačno obiščite Kobilarno Lipica

Miha Deželak, ki s kvadrociklom potuje po Sloveniji v dobrodelni akciji Radia 1, bo v petek, 11. junija, ob 8. uri pripeljal v Kobilarno Lipica. Pobožal bo igrive lipiške žrebičke, poprijel za kovaško kladivo in skoval svojo podkev za srečo. Vsi, ki bi se mu radi pridružili, bodo lahko ob tej priložnosti brezplačno obiskali Kobilarno Lipica in dodali svoj prispevek za počitnice otrok.

Kobilarna Lipica bo v petek, 11. junija, na široko odprla svoja vrata za vse, ki bi Mihi Deželaku radi zaželeli uspešen zaključek izjemne, 700 kilometrov dolge vožnje in prispevali za poletne počitnice otrok. Priložnost za srečanje z Deželakom junakom bo med 8. uro in 8.30, vstop v Kobilarno Lipica pa bo prost do 12. ure.

"V tem času vabimo obiskovalce, naj denar, ki bi ga sicer namenili za nakup vstopnic, nakažejo za Deželakovo dobrodelno akcijo in popeljejo na poletne počitnice še več otrok, ki se sicer letos ne bi veselili sproščenih dni ob morju," je akcijo pospremil direktor Holdinga Kobilarna Lipica, d.o.o. Matej Oset.

Obiskovalci kobilarne in vsi, ki želijo prispevati k temu, da bo letošnja akcija še uspešnejša od lanske, v kateri je Miha Deželak zbral skoraj 350.000 evrov, se lahko pobudi pridružijo tako, da pošljejo SMS sporočilo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Z vsakim poslanim SMS-om bodo donirali 1 EUR ali 5 EUR. Če bi želel donirati več, pa lahko posreduje mail na naslov fundacija@radio1.si.

Miho Deželaka lahko pospremite tudi ob prihodu, med vožnjo iz Sežane v Lipico in ob odhodu, ko se bo podal proti Divači. Pozitivnega vzdušja, sproščenosti in dobre volje bo še več kot lani, Mihi Deželaku in njegovi ekipi pa bodo veliko "moči v nogah" za nadaljevanje vožnje dali tudi lipicanci, ki ga bodo ob odhodu pozdravili na zelenih lipiških pašnikih. Na Debeli rtič, kjer se dobrodelna vožnja zaključi, bo v petek prispel ob 18. uri.

Foto galerija >>

Foto: Radio 1, Gabriele Boiselle / Edition Boiselle